Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografija je simbolična.

Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Sandra & Robert: Takoj, ko sem ga videla, sem stopila do njega in ga poljubila

“Med brskanjem novega fanta in ogledovanjem moških profilov sem zagledala njegov profil. V opisu je imel omenjeno besedo, za katero nisem vedela, kaj pomeni … nakar sem ga vprašala, kaj pomeni tista beseda in je dejal, da je tudi sam ne ve več, kaj pomeni. Potem sva si začela dopisovati in se zelo hitro dobila.

Bil je zelo zanimiv zmenek. Tako sem mu bila všeč, da me je gledal 2 uri, ko sva sedela na pijači z zelo široko odprtimi očmi kot, da me ves čas skenira.

❤️ Simona & Ivan ~ “Nekega dne se mi je javil Ivo, na sliki mi je bil zelo simpatičen in tako se je začelo najino dopisovanje. Pritegnil me je najin pogovor, čutila sem iskrenost iz njegove strani.”

Preden sva se dobila na pijači, je zamudil. Po sporočilu mi je javil, da se je izgubil. Bil pa je mogoče 500 m stran. 🙂 Poklicala sem ga, on pa se je že v štartu zaljubil v moj glas. Pripeljala sem se do njegovega vozila, stopila do njega, se predstavila.

Revežu so se tresle roke, prinesel mi je rožice … Bilo je lepo, smešno, nerodno, srčkano, … na drug zmenek sva oba komaj čakala. Takoj, ko sem ga videla, sem stopila do njega in ga poljubila.

Potem pa se je pričela nora zgodba. 🙂 Hvala spletni strani ona-on! Vsem, ki iščete, pa želim povedati, da vsak dobi, kar si zasluži in želi. Vendar je treba na dobre stvari čakati. Srečno!”

Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografija je simbolična.

Maja & Jože: 10 dni ni bilo odgovora, potem pa je le kliknil

“Jaz sem kliknila prva, čeprav je Jože na drugem koncu Slovenije, ampak mi je bil všeč njegov opis, seveda je bil tudi na slikici simpatičen. Potem 10 dni ni bilo odgovora, potem pa je le kliknil.

❤️ Špela & Aleš ~ Vsak dan znova ugotavljava, da je bilo samo vprašanje časa, kdaj se bova spoznala.

Spoznala sva se, si začela pisati lepe utrinke iz najinega življenja in ugotovila sva, da sva si všeč. Ob prvem srečanju sva šla na planinski pohod nad Logarsko dolino. Bilo nama je prijetno …

Danes sva par in se imava neizmerno rada. Verjetno se bova čez dobro leto, ko se bom preselila k njemu v Pomurje, poročila. Hvala ona-on.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori