Na ona-on sem se prijavila bolj ali manj zaradi “firbca”. Danijel je bil uporabnik ona-on.com že pred mano. Med brskanjem ponujenih kandidatov sem ga zagledala.

Bilo je tako, kot da drugi ne obstajajo več.

Seveda sem z velikim veseljem “pošnofala” njegov profil in to je bilo to. Videl je, da sem si ogledovala njegov profil in mi poslal prvo sporočilo, v katerem je pisalo nekako takole:

“Zdravo. Si za klepet?”

Ker seveda sporočila nisem takoj videla in mi je odbilo prvih 24 ur brezplačne uporabe, mu nikakor nisem morala odgovorit. Vseeno sva kmalu prišla v kontakt.

In tako se je začela najina zgodba. Pred prvim snidenjem sva si samo pisala. Dnevi so minevali in kot bi pihnil, sta minila več kot dva tedna, preden sva se prvič videla v živo. 30.8.2015 piševa kot najin začetek poti. Dan, ko sva se prvič videla, prvič poljubila, prvič več ur strmela v nebo ter gledala zvezde in prvič, ko sva noč prespala v isti postelji.

30.8.2015 piševa kot najin začetek poti.

Dnevi so minevali in prvo leto je bilo naokoli. 22.9.2016 me je zaprosil za roko in s solzami v očeh sem mu komaj odgovorila ter ga stisnila k sebi. Pred iztekom enega leta, natančneje 17.6.2017 sva bila že poročena in si iz oči v oči že zrla kot mož in žena.

Oktobra sva si privoščila medene tedne na Mauritiusu, kamor smo že potovali trije. 4.5.2018 sva kot novopečena starša občudovala plod najine ljubezni in v naročju držala sinka Vasja.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori