Simona & Ivan ~ Spoznala sva se na ona-on.com

Nekega dne se mi je javil Ivo, na sliki mi je bil zelo simpatičen in tako se je začelo najino dopisovanje. Pritegnil me je najin pogovor, čutila sem iskrenost iz njegove strani.

Kot mnogi ljudje, sem zelo mlada odšla v tujino za boljšim življenjem. Tam sem si ustvarila družino in živela 30 let. Žal mi sreča ni bila naklonjena in je v mojem zakonu prišlo do ločitve.

Začela sem premišljevati in sem ugotovila, da me je začelo srce vleči v mojo domovino, kjer sem želela preživeti preostanek življenja in mojo starost. Mojo domovino sem vedno nosila v mojem srcu vse leto. Tako, da sem se meseca maja 2018 preselila nazaj.

Ob mojem prihodu v Slovenijo nisem bila zainteresirana spoznati kakšnega partnerja. Nekega dne me je obiskala moja nečakinja in, kot je nanesel pogovor, mi je predlagala, da bi se prijavila na portal ona-on.com. Tako, da me je nečakinja prijavila in vse uredila, da bi se spoznala s kakšnim moškim. Pričelo se je dopisovanje na ona-on.

Jaz sem iskala moškega, s katerim bi se skupaj postarala in skupaj živela preostalo življenje. Vsakemu, ki mi je pisal, sem tudi vljudno odgovorila, ko sem opazila, da ni to tisti, ki ga jaz iščem. Odklonila sem tudi vljudna srečanja na kavici, saj sem si na začetku želela preko dopisovanja bolje spoznati osebo.

Nekega dne se mi je javil Ivo, na sliki mi je bil zelo simpatičen in tako se je začelo najino dopisovanje. Na njemu me je zelo pritegnila njegova vljudnost, prijaznost in iz razgovora sem opažala, da išče tisto, kar sem tudi sama iskala. Pritegnil me je najin pogovor, čutila sem iskrenost iz njegove strani.

Ker pa sva živela v različnih koncih Slovenije in je bila med nama določena razdalja, sva si dopisovala 2 meseca, preden je prišlo do najinega prvega srečanja.

Bili so velikonočni prazniki, ko sva se prvič videla v živo. Predlagala sem mu, da se srečava pri meni doma. Na mene je naredil zelo pozitivni vtis, bil je zelo prijazen, ne vsiljiv, zelo kulturen.

Tako je ostal pri meni dva dni in pričelo se je najino prijateljstvo. Na njemu mi je bilo všeč, da ima rad živali. Sama imam dva kužka in najino srečanje sva izkoristila za številne sprehode, na katerih sva se obenem tudi spoznavala. Bil je zelo pozoren, nevsiljiv, veliko sva se smejala in sem ugotavljala, da se zelo dobro počutim v njegovi bližini.

V najinih pogovorih sva si tudi zaupala izkušnje iz najinih življenj. Nisva več tako mlada in imava vsak svojo preteklost za seboj.

Po najinem prvem srečanju so postali najini obiski in dopisovanja še intenzivnejši. Meseca maja sem tudi jaz prišla k njemu, bila je njegova želja, da mi pokaže dom. Ob prihodu me je predstavil kot svojo partnerko.

Bilo je zelo lepo slišati te besede iz njegovih ust. Ni me skrival pred nikomer tako, da sem opazila, da ima resne namene in želje. Opažala sem, da si tudi on želi preostalo življenje preživeti z menoj.

Minilo je leto dni, odkar živiva skupaj. Še vedno je zelo pozoren do mene, najina ljubezen je postala še intenzivnejša. Skupaj stopava korak za korakom v to najino skupno življenje.

Lepo je imeti osebo poleg sebe, ki ji lahko zaupaš, te spoštuje in ceni. Iz najinih življenjskih napak, ki sva jih imela v mladosti, sva prišla do zaključka, da se moraš v partnerstvu zelo veliko pogovarjati, prisluhniti drug drugemu. V življenju pa je najbolj pomembno: ljubezen, resnica in spoštovanje.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori