VIDEO: Ljubezni NI lahko najti – je pa ENOSTAVNO. Častna!

903 € za telefon – ker si je želela najti ljubezen

Bila sem šokirana, ko sem od osebe, ki je včlanjena v mojo FB skupino »Idealni na poti <3«, v kateri vsak ponedeljek zvečer odgovarjam na specifična vprašanja v zvezi s tem, KAKO najti zase *idealnega* partnerja, dobila sporočilo, da je v dobri veri, da bi našla svojo ljubezen, ustvarila telefonski račun za 900€ + (iz naše države!)!!!

Si predstavljaš?

Dejstvo je, da je samsko življenje (s stališča financ) v večini primerov veliko dražje od življenja v dvoje, tudi če ne prideluješ takih visokih telefonskih zneskov 😉

Osebno sem s tem, ko sem spoznala svojega idealnega in sva tudi zaživela skupaj, v 24 mesecih prihranila:

  • 6000,00 € (od najemnin),
  • 2400,00 € položnic – stroškov s stanovanjem.

To so res naaaaaaaajnižje možne številke.

Zato – res je: ko sta dva, sta tudi prihodka dva, kljub temu pa samó ene položnice, ena najemnina/kredit itd.

Pa ne samo to. Odgovori si, prosim:

koliko te stane tisti občutek, ki pripelje do prenažiranja, sexa za brez veze s popolnoma napačnimi ljudmi (poročenimi sodelavci, recimo …), alkohola, odvisnosti … Ob tem pa za napitnino dobiš najmanj zaželeno, a kot oljni madež na perilu vedno prisotno: manjvrednostni kompleks; občutek, da si nesposobna, nezaželena, drugorazredna?

Te stane Življenja, ki bi ga bilo vredno živeti? Navdušenja, radosti, otroškega smeha? Če je odgovor JA, potem ti je nekdo/nekaj poslalo tole pred oči. Ker ni treba, da je tako.

Božji blagor je, če si DANES samski – sploh če si želiš **SANJSKEGA**. Takega, za katerega ti vsi pravijo, da ‘nehaj bluzit’ in ‘se spusti na realna tla, ker drugače boš vedno ostala sama’ . Vem, o čem govorim, ker sem šla čez to.

Danes

To je cenovno najugodnejši način za zaposlene, zrele ženske z ‘nič časa’, da v svoje življenje takoj (že včeraj!;-) ) manifestiraš **sanjskega moškega**, zato da boš končno čutila, kaj pomeni biti v celoti sprejeta in cenjena – takšna kot si! – brez mučnega spoznavanja (pre)številnih (vedno istih) ‘ne-pravih’ moških, s pomočjo nove metode I. D. E.A.Lni.«

Začne se 29. junija 2018, prijave po ekskluzivni ceni samo 157,00 € so možne do 28. junija 2018 do 14.00 ure (potem se investicija zviša za 50 € in vsi bonusi se istočasno razveljavijo in takšnih za ta program ne bo nikoli več).

BONUSI? Tako je! V skupni vrednosti 287,00 € (kar pomeni, da ti hitra odločitev prinese skupaj 337 € prihranka in – če boš izkoristila moje mentorstvo in naredila, kar je treba – **sanjskega** partnerja najverjetneje že konca leta. =)

Klikni sem in poglej, kaj točno dobiš ali pa se prijavi po mailu na jerneja@idealni365.si (kamor lahko pišeš tudi, če imaš samo vprašanje).

Tvoja,

mentorica za ustvarjanje **idealnega** partnerstva 😉 Jerneja

P.S.: Ali veš, da smo v poletju NARAVNO najbolj namagneteni zato, da privlačimo nasprotni spol? Kaj pa, če bi tokrat pritegnila tvojega SANJSKEGA? Možno je samo, če boš nekaj naredila ČISTO drugače, kot vedno doslej. Če ne boš, sanjskega ne bo. Garantiram. Ponujam pa roko, da ga boš =) Klikni SEM.

Deli
Prejšnja objavaŽe veš, kje boš to soboto? Na Spoznavnem pikniku!
Naslednja objavaVIDEO: Kako najti idealnega? "Naenkrat me ogovarjajo moški mojega nivoja!"
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori