Simpatična rdečelaska Maja Oderlap v prvem delu priimka besede “oder” nima po naključju. Pevka, voditeljica in urednica je te dni polno zasedena. Vstaja ob petih zjutraj, domov pa se vrača pozno zvečer. Kako izgleda njen dan izveste v intervjuju, kjer nam je med drugim povedala, da pozna precej ljudi, ki se je pridružilo portalu ona-on.com.

Maja, kako trenutno izgleda vaš dan?

“Moj dan je trenutno od zgodnjega jutra (vstajam nekje 5.20) pa do res poznega večera popolnoma ‘zabasan’. Poleg tega, da nastopam v šovu Znan obraz ima svoj glas, sem še vedno urednica na TV Veseljak, slišite me lahko tudi na radiu Veseljak, nastopam pa tudi na številnih dogodkih po Sloveniji. Skratka, res je več kot pestro.”

Nastopate v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Katera preobrazba vam je bila do sedaj najljubša in ali imate morda kakšnega izvajalca / izvajalko v katero bi se radi preizkusili?

“Ponosna sem prav na vsako preobrazbo. Mnoge res niso bile enostavne. Šov se izteka in v teh 12-ih tednih so me doleteli kar štirje moški liki, kar je tretjina izmed vseh. Moja najljubša je gotovo Tatjana Gros, s katero sem slavila v četrti oddaji. Najbolj sem se bala finskih Lordov, ki so bili izjemno zahtevni, kar se vokala in celotne preobrazbe tiče. Pa tudi Necine Banane. V dveh minutah kar šest kitic besedila! Res me je bilo strah, kako bom to izvedla.

Super bi bilo, če bi se lahko preizkusila kot 1x band, kajti kot majhna deklica sem z njihovo pesmijo nastopila na karaokah. Pa Linda Ronstadt, Marija Šerifović, Vengaboys … Žal mi ruleta pri teh nikoli ni bila naklonjena.”

Koliko ur se približno pripravljate na posamezen nastop?

“Vsak nastop zahteva vsaj 4 ure priprav dnevno. Seveda je odvisno tudi od posameznega lika. Eni ti ležijo bolj, drugi manj.”

Poleg ostalih vlog, ste glasbenica. Ali v prihodnosti načrtujete kakšno novo skladbo?

“Veliko sodelujem s skupino Naveza. S fanti smo letos poleti izdali balado Nežno. Nekaj svežega pa pripravljamo že v tem tednu.”

Pred časom ste priznali, da ste zasedeni. Bi rekli, da ste zaljubljeni ali ljubite?

“Sem zaljubljena in ljubim. Čudovito je kadar človek doživlja oboje in hvaležna sem, da mi je to dano. Ko zaljubljenost prerašča v ljubezen, je to nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi. In to iz srca privoščim prav vsakomur.”

Kakšna je zaljubljena Maja in kakšna, ko ljubi? 😊

“Maja predvsem ostaja Maja (smeh). Vem, da z mano mnogokrat ni enostavno, ker sem večkrat ‘na fedrcah’. Danes sem tu, jutri me čakajo obveznost tam … Dan ni nikoli dnevu enako. To sem jaz. A pretvarjanje se na dolgi rok nikoli ne izkaže za dobro.

Sem malenkosten človek, drobne pozornosti mi veliko pomenijo. Dovolj je, da si s partnerjem vzameva večer zase, da zakuriva kamin, se objameva. Včasih sva preprosto tiho. Ja, pri meni je tudi to mogoče (smeh).”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

“Nimam pojma. Očitno sem na tem področju dolgočasna (smeh).”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 50% Slovencev danes spozna prek spleta?

“Vem in v tem ne vidim nič slabega. Kvečjemu dobro.”

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 29.000 pari in več kot 80.000 aktivnimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Zelo sem vesela, da ljudje v vsem tem tempu življenja koristijo portal, kot je vaš. Časi so se spremenili, navade in ljudje tudi. Edino vztrajnost in potrpežljivost pogrešam. Ne samo v odnosih, ampak na mnogih področjih. Danes pa bi vsi vse takoj. To pa žal ne gre. Pravijo, da na najboljše v življenju se vedno čaka.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Sama ga ne poznam, no, morda pa ne vem, da sta se preko vas spoznala, poznam pa precej ljudi, ki se je vašemu portalu že pridružilo.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Ljubezen je venomer okrog nas. A šele ko si srečen sam, pravo ljubezen tudi srečaš. Daj priložnost sebi in prepričana sem, da te bo prava ljubezen kaj kmalu poiskala. Potem pa jo neguj, z njo vztrajaj, ljubi, bori se zanjo in predvsem pusti ljubezni živeti.”

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori