Matejev vroči ONA-ON.COM zmenek

Matejeva želja se je izpolnila: na vroč poletni dan je spoznal ljubko svetlolasko Meri.

V vročem poletnem dopoldnevu sta se Matej in Meri dobila v centru Ljubljane. Poklikala sta se seveda na ona-on.com

Matej je vse podrobnosti zmenka že vnaprej dobro premislil, saj je želel da bi z Meri, ne glede na to, ali bodo med njima zažarele iskrice ljubezni ali ne, preživela popoln dan.

“Zaenkrat pričakujem le to, da bo na najinem zmenku pravo vzdušje,” nam je zaupal še pred prvim srečanjem z dekletom, ki mu je med vsemi prijavljenimi kandidatkami najbolj padlo v oči.

Tudi Meri ni že vnaprej gojila upov, da bo njuno srečanje preraslo v novo zaljubljenost: “Tako kot Matej, tudi jaz iščem nekoga, s komer bi delila življenje. Matej se mi je zdel, glede na opis, simpatičen, zato me je zelo zanimalo kakšen je v živo.” 

Meri je bila prijetno presenečena, ko je ob Mateju, ki jo je že čakal ob spomeniku v Ljubljani (“Zelo mi je všeč, da ne zamuja!”), zagledala veliko belo limuzino, z napisom Casino Kongo.

Vožnja v dvoje je bila Matejeva domislica, ki se je izkazala za zadetek v črno. Ne le, da je bil prevoz v luksuznem avtomobilu nadvse prijeten in da se je Meri na zmenku resnično lahko počutila kot princeska, ogled Ljubljane iz udobnega prevoznega sredstva je dal ogromno snovi za pogovor in pomagal premagati začetno tremo. 

Ko sta se Meri in Matej pripeljala pred eno najstarejših ljubljanskih gostiln, gostilno Šestica, je bil led že prebit.

Med kosilom sta padla v burno debato in odkrila, da imata pravzaprav kar veliko skupnega. “Zelo sva se ujela na poklicni ravni, saj sva oba ekonomista. Druži naju tudi to, da se oba rada zabavava, da sva komunikativna in da oba rada potujeva,” je po koncu zmenka povedala Meri. “Všeč mi je, da je Meri tako sproščena in da ni preveč komplicirana,” je pohvalil svojo izbranko Matej.

“Mogoče je malo zoprno, da živiva daleč drug od drugega (Matej je iz Škofje Loke, Meri pa je Celjanka), ampak mislim, da tudi to ni prevelika ovira.” 

Ne Matej ne Meri ne želita prehitevati po desni. “Zaenkrat sva si izmenjala telefonski številki,” je povedala Meri. “Zagotovo se bova še slišala, kaj več pa zaenkrat še ne bi mogla reči.”

Podobnega mnenja je bil tudi Matej. Toda ne glede na to, kaj se bo godilo v prihodnosti, se je parček strinjal, da tako posebnega zmenka, kakršen je bil njun, ne bosta nikoli pozabila.

Kaj pa ti? Še samski ali samska? Ne čakaj na maj => Zaljubi se zdaj @ ona-on.com

Ni komentarjev