Matejev vroči zmenek

Matejeva želja se je izpolnila: na vroč poletni dan je spoznal ljubko Meri.

V vročem poletnem dopoldnevu sta se Matej in Meri dobila v centru Ljubljane. Obema je bilo skupno, da se na takšen način še nista dobivala, saj sta se našla preko seksi profilov na portalu za erotične zmenke Urgenca.com.

Dejstvo je, da sta bila oba v fazi po razočaranju v prejšnjem razmerju, polna želja in skritih fantazij, ki so po nekaj klepetih v spletni aplikaciji počasi privrele na plan.

Vroči zmenki

Matej je vse podrobnosti zmenka že vnaprej dobro premislil, saj je želel da bi z Meri, ne glede na to, ali se bo med njima dokončno razplamtel ogenj strasti ali ne, preživela popoln dan.

“Zaenkrat pričakujem le to, da bo na najinem zmenku pravo vzdušje,” si je rekel dekletu, ki mu je med vsemi prijavljenimi kandidatkami najbolj padlo v oči.

Tudi Meri ni že vnaprej gojila upov, da bo njuno srečanje preraslo v resno zvezo: “Tako kot Matej, je tudi ona iskala nekaj popestritve, pa tudi resnega partnerja, če bi se izkazalo, da to on lahko je. Matej se ji je zdel, glede na opis, simpatičen (precej seksi), zato jo je zelo zanimalo kakšen je v živo.

Bila prijetno presenečena, ko je ob Mateju, ki jo je že čakal ob spomeniku v Ljubljani (zelo ji je bilo všeč, da ni zamujal), zagledala veliko belo limuzino, z napisom neke znane igralnice.

Vožnja v dvoje je bila Matejeva domislica, ki se je izkazala za zadetek v polno. Ne le, da je bil prevoz v luksuznem avtomobilu nadvse prijeten in da se je Meri na zmenku resnično lahko počutila kot princeska, ogled Ljubljane iz udobnega prevoznega sredstva je dal ogromno snovi za pogovor in pomagal premagati začetno tremo. 

Ko sta se Meri in Matej pripeljala pred eno najstarejših ljubljanskih gostiln, je bil led že prebit. Dobesedno stopila sta ga s svojimi žarečimi pogledi in besedami, ki so nakazovale, da je pred njima zares vroč dan (morda tudi večer).

Med kosilom sta padla v burno debato in odkrila, da imata pravzaprav kar veliko skupnega. Zelo sta se ujela na poklicni ravni, saj sta oba ekonomista, za hobi pa delujeta tudi v svetu zabave.

Družilo ju je tudi to, da se oba rada zabavata, da sta komunikativna in rada potujeta. Mateju je bila Meri všeč, ker ni komplicirala in ker se je znala brez sramu odkrito pogovarjati tudi o intimnih rečeh. Njuno kosilo se je seveda zavleklo, sledil je romantičen sprehod, pijačka ob bregu Ljubljanice, nato še pozna večerja in jasno je bilo, da se prav kmalu še ne bosta poslovila.

Ni komentarjev