Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Anketa Moja zgodba (#zgodbezneta), ki jo je izvedel največji slovenski spoznavni servis ona-on.com, razkriva, da se na spletu spoznava 49 % samskih. Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Zgodba:

Na ona-on sem iskal žensko. Po par klepetov in dopisovanj s simpatijo sva ugotovila, da sva oba gasilca in sva se odločila, da se srečava na kavi v njenem mestu. Po kratkem pogovoru sva se odpravila na sprehod okoli znanega jezera.

Po sprehodu sva se dogovorila za naslednji zmenek. Nato je šlo vse naprej, spoznal sem njene otroke, starše in prijatelje prav tako ona moje. Potovala sva po Sloveniji, skupaj odhajala na dopust v toplice in na morje.

To je trajalo pet mesecev, bilo je nepozabno lepo. Potem sem pri košnji trave doživel anafilaktični šok po več pikih sršenov, dvakrat mi je zastalo srce, v bolnišnici so me komaj rešili. Zbolel sem in nisem hotel obremenjevati ne nje niti njenih prijateljev ali sorodnikov. Tako se je zveza ohladila in ostala sva le prijatelja.

 

Preberi več zgodb z neta TUKAJ.

Ni komentarjev

Odgovori