Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Anketa Moja zgodba (#zgodbezneta), ki jo je izvedel največji slovenski spoznavni servis ona-on.com, razkriva, da se na spletu spoznava 49 % samskih. Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Zgodba:

Poslal mi je prošnjo za prijateljstvo. Všeč mi je bila njegova slika, na kateri je bil slikan skupaj z vnukinjo. Začela sva si zasebno dopisovati. Všeč mi je bilo, ker sva lahko ure in ure klepetala o vsem mogočem, o življenju, izkušnjah … Kmalu sva si izmenjala telefonski številki.

Nato sem dobila od turistične agencije zelo ugodno ponudbo za dopust na morju. Zelo sem si želela iti na morje, vendar moja prijateljica ni imela časa iti z mano. Zato sem tvegala in poklicala njega, čeprav ga v živo še nisem srečala. Bil je presenečen in vesel, ker sem ga povabila na morje.

Povabilo je sprejel in čez dva dni sva že bila skupaj na Korčuli. Imela sva se lepo, se spoznavala in ugotovila, da sva si zelo sorodni duši. Naslednje leto sva zopet odšla na Korčulo obujat spomine in novim dogodivščinam naproti.

Zakaj nam je zgodba všeč?

Izkušnja, ki dokazuje, da je v življenju včasih treba tvegati. Nikoli ne veš, kako se bo zgodba razvila in kam te bo pripeljala pot.

 

Preberi več zgodb z neta TUKAJ.

Ni komentarjev

Odgovori