Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Anketa Moja zgodba (#zgodbezneta), ki jo je izvedel največji slovenski spoznavni servis ona-on.com, razkriva, da se na spletu spoznava 49 % samskih. Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Zgodba:

Pritegnil me je njegov hudomušen opis sebe in sem mu pisala, da sem jaz tudi za hece. Po nekaj smešnih dopisovanjih sva se dogovorila za kavo v lokalu na pol poti. Bila sva doma zelo blizu, kar peš se je dalo priti. Vprašala sem ga, kako ga bom spoznala. Odgovoril je: ‘Ne moreš me zgrešiti, sem najbolj debeli moški tukaj.’ Haha. Jaz pa najbolj suha.

Med nama ni bilo ljubezenskih iskric, le prijatelja sva bila veliko let. Jaz sem njemu nosila gobe, on je meni kaj pomagal na računalniku, skupaj sva hodila na pijačo ali kaj pojest. Potem je on spoznal eno žensko, ki ni razumela, da sva le prijatelja. Zaradi mene je končal to zvezo. Ko je resno zbolel, sem bila zelo žalostna, hodila sem mu pomagati, nakupovala, kaj skuhala. A na žalost je čez pol leta umrl.

Zakaj nam je zgodba všeč?

Pravo in globoko prijateljstvo je zelo redka stvar, zato je tudi zelo dragocena. Zgodba nas opomni, da moramo svoje bližnje ceniti, ker nikoli ne vemo, kdaj jih več ne bo v naših življenjih.

 

Preberi več zgodb z neta TUKAJ.

Ni komentarjev

Odgovori