Moja zgodba: Ko sem jo poljubil v slovo, je zardela kot najstnica

Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem: Predstavljamo zmagovalne zgodbe nagradne ankete.

Splet uporabljamo povsod, tudi v zasebnem življenju. Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Spletna raziskava Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem v organizaciji portala ona-on.com je postregla z odgovori, kako splet uporabljamo za iskanje prijateljev in življenjskih partnerjev.

Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Najboljše zgodbe oz. izkušnje s spletnim spoznavanjem smo prebrali in ker menimo, da se lahko iz njih marsikaj naučimo, danes objavljamo pozitivno zgodbo para, ki se je spoznal prek spleta.

Zgodba:

Takoj mi je bila simpatična, tako da sem prvi kliknil jaz. Mejčken mi je bilo hecno, ker sem potem videl, da je imela napisano, da je poročena. Je pa tudi ona kmalu kliknila nazaj. In moje prvo vprašanje je bilo, če je res še poročena!?! In res je bila, čeprav se je že pred tremi leti odselila od bivšega.
Kmalu je bilo očitno, da imava cel kup skupnih točk, da se hitro nasmejiva, da ne komplicirava, da … sva si všeč. Po dveh tednih sva se zmenila, da se dobiva tudi v živo. Dejansko je ona namignila, da je naslednji vikend frej, ker bodo otroci pri bivšem možu.
V petek sva se ob 19h dobila v znanem ljubljanskem lokalu, ki slovi po bogati izbiri vin. In sem bil “pečen” že po prvih petih sekundah. Bilo je, kot da se poznava že sto let. Po skoraj šestih urah prijetnega druženja, sva se začela počasi odpravljati proti domu. Pospremil sem jo do avta in ko sem jo poljubil v slovo, je zardela kot najstnica.
No, seveda sva se v soboto “morala” zopet dobiti. Ker že nekaj let ni hodila veliko po stari Ljubljani, sva pričela s sprehodom na grad … in zopet druženje zaključila v poznih urah. S precej poljubi. In potem je prišla nedelja, kot nalašč za sprehod na Rožnik. Tako se je začelo najino druženje.
Čez tri mesece sem se iz službe vozil proti domu in me je nekaj prešinilo. Pokličem jo po telefonu in vprašam: “Dej mi povej, a si ti mene že kaj sita? ” Samo zasmejala se je in odgovorila, da ne. Ker dejansko sem že dva meseca živel pri njej, preselil cel kup stvari, pa o tem nisva spregovorila niti besede.
Enostavno so se stvari med nama odvijale, kot da je to najbolj normalna stvar na svetu. Kot da sva skupaj že celo večnost.

Zakaj nam je zgodba všeč?

Zgodba nas opominja, da ima vsak posameznik za seboj svojo življenjsko zgodbo in da ne smemo nikoli soditi osebe na prvo žogo. Včasih je potrebno dati sebi in drugemu priložnost, da se spoznamo – morda pa iz tega nastane lepa ljubezenska zgodba.

Kako je uspelo?

Zakaj je med njima sploh prišlo do poznanstva in kako si lahko z njuno zgodbo pomagaš ti?

moja zgodba

  • Dokočno sta ugotovila, da si ustrezata na prvem zmenku, do katerega pa je prišlo po dveh tednih dopisovanja. To je dokaj hitro glede na vsakdanje obveznosti, ki sta jih najbrž imela. Na zmenek je vedno treba takoj, ko v klepetu ugotovita, da sta si všeč.

Srečno!

Preberi še ostale zgodbe:

Ni komentarjev

Odgovori