Moja zgodba: V spletni igri sem jo napadel – tako sva se spoznala

Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem: Predstavljamo zmagovalne zgodbe nagradne ankete.

Splet uporabljamo povsod, tudi v zasebnem življenju. Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Spletna raziskava Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem v organizaciji portala ona-on.com je postregla z odgovori, kako splet uporabljamo za iskanje prijateljev in življenjskih partnerjev.

Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Najboljše zgodbe oz. izkušnje s spletnim spoznavanjem smo prebrali in ker menimo, da se lahko iz njih marsikaj naučimo, danes objavljamo tretjo pozitivno zgodbo.

Zgodba:

Spoznala sva se preko spletne igre! Gre za strateško igro, kjer se igralci napadajo med sabo. Najprej sem jo napadel in ona mi je pisala, da naj prekinem napad. Tako sva začela najin pogovor. Dodal sem jo med prijatelje na igri in tu pa tam sva si kaj dopisovala. Sčasoma je to zbledelo in nisva več veliko dopisovala.
Naša Aliansa (skupek igralcev) je imela spletni klepet, kjer smo se vsak večer dopisovali in zabavali, a enega večera je soigralec povabil še njo na ta naš klepet. Najprej smo se pogovarjali vsi skupaj, kmalu pa sva midva začutila, da se nekaj dogaja in sva šla na zasebni pogovor. Tako sva se bolje spoznavala in kmalu so začeli srčki in poljubčki leteti v obliki smeškov.
Tako sva si dopisovala 6 mesecev dokler se nisva prvič v živo dobila. Čez en mesec se je že preselila k meni in zveza je trajala skoraj 6 let.

Zakaj nam je zgodba všeč?

Zgodba je zanimiva predvsem zaradi kraja, kjer se je par spoznal – to je spletna igra. Je zanimiv primer, kako lahko isti interesi združijo dva človeka. K uspešnemu spoznavanju je pripomogel splet okoliščin, saj sta se spet našla po “posredovanju” soigralcev in iz tega poznanstva se je spletla lepa zgodba.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-moja-zgodba2

Kako je uspelo?

Zakaj je med njima sploh prišlo do poznanstva in kako si lahko z njuno zgodbo pomagaš ti?

  • Spoznala sta se med igranjem spletne igre, kar pomeni, da sta se spoznala, ko sta oba počela nekaj, kar ju veseli. Početi nekaj, kar te veseli, je vedno odlično izhodišče za spoznavanje novih ljudi, ki imajo iste interese. Par iz naše zgodbe so prav skupni interesi pripeljali skupaj.
  • Da se je začetno poznanstvo nadaljevalo, je bilo v tej zgodbi potrebno malce sreče. Po začetnem klepetu se je komunikacija končala in po spletu okoliščin ponovno pričela, ko je njegov soigralec njo povabil v klepet. Kmalu sta ugotovila, da sta si zanimiva in klepet nadaljevala sama.
  • Na prvem zmenku sta se dobila šele 6 mesecev po prvem stiku. Mi priporočamo, da se na prvem zmenku s svojo simpatijo dobiš čim prej – šele v živo bosta videla, če sta si dovolj všeč, da bi se iz vajinega poznanstva lahko razvilo kaj več. 🙂

Srečno!

Preberi še ostale zgodbe:

Ni komentarjev

Odgovori