Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Anketa Moja zgodba (#zgodbezneta), ki jo je izvedel največji slovenski spoznavni servis ona-on.com, razkriva, da se na spletu spoznava 49 % samskih. Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Zgodba:

Prvi sem seveda poslal sporočilo jaz, ker moramo moški narediti skoraj vse, ko gre za zmenke in zapeljevanje.🙄 Toliko o tem, kako zelo si ženske želijo enakopravnosti. 🤣 Nič ni pritegnilo nikogar od naju, da je prišlo do dopisovanja – pisal sem ji tako kot stotim drugim, ker se sámo od sebe ne zgodi nič na področju romantike, če moški ne naredi prvega koraka, razen če je 10/10 lepotec.

Z mano se je bila pripravljena dobit samo zato, ker je zaradi moje odštekane frizure zmotno mislila, da sem punker (tako kot ona).😄 Prvi zmenek se je končal s sramežljivim poljubom, zdaj sva skupaj 2 meseca in upam, da bo še dolgo trajalo, ker mi dekle karakterno zelo ustreza in sem srečen z njo. Redno se videvava, čeprav sva 110 km narazen.

 

Preberi več zgodb z neta TUKAJ.

Ni komentarjev

Odgovori