Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Anketa Moja zgodba (#zgodbezneta), ki jo je izvedel največji slovenski spoznavni servis ona-on.com, razkriva, da se na spletu spoznava 49 % samskih. Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Zgodba:

Profil brez slike, zelo prijazen in nevsiljiv sogovornik na drugi strani. Seveda me je po nekaj dneh dopisovanja zanimalo, kdo se skriva na drugi strani. Zmenila sva se za kavico. A lejga vraga, za mizo sedi in se mi smeji sošolec iz srednje šole. On je seveda videl mojo sliko in je vedel, s kom se bo srečal, vendar se prej ni izdal.

Sva se imela kaj za pogovarjati, malo zgodovine, seveda pa tudi o samosti na stara leta. Ostala sva dobra prijatelja in se dobiva na občasni kavici. Kaj več pa ne vem, ali bo preskočila iskrica in prestopiva še korak naprej. Vesela sem, da sva se po dolgih letih znova našla.

Zakaj nam je zgodba všeč?

Zgodba dokazuje, da se lahko na spletu obudijo stara poznanstva in se razvijejo v lepa, globlja prijateljstva. Nam je v navdih – nikoli ne veš, kdaj in kje lahko ponovno srečaš nekoga, ki si ga nekoč že poznal.

 

Preberi več zgodb z neta TUKAJ.

Ni komentarjev

Odgovori