Moja zgodba: Že ob ogledu profila sem začutila posebno energijo

Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem: Predstavljamo zmagovalne zgodbe nagradne ankete.

Splet uporabljamo povsod, tudi v zasebnem življenju. Kje in kako iščemo prijatelje ter tudi ljubezen? Spletna raziskava Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem v organizaciji portala ona-on.com je postregla z odgovori, kako splet uporabljamo za iskanje prijateljev in življenjskih partnerjev.

Zakaj takšna raziskava? Ker želimo slišati vse pozitivne zgodbe in izkušnje s spoznavanjem prek spleta ter tako širiti pozitivno naravnanost do takšnega načina spoznavanja.

Najboljše zgodbe oz. izkušnje s spletnim spoznavanjem smo prebrali in ker menimo, da se lahko iz njih marsikaj naučimo, danes objavljamo pozitivno zgodbo para, ki se je spoznal prek spleta.

Zgodba:

Načeloma sem se vedno pustila ogovorit in povabit na kavico. Ko pa sem zagledala sliko mojega sedanjega prijatelja in prebrala njegov uvodni nagovor, sem začutila neko posebno energijo in kar potegnilo me je, da sem ga jaz ogovorila.
Odzval se je na moj pozdrav, vendar se nisva uspela srečat, ker sva imela že rezerviran poletni dopust – seveda vsak po svoje. Ko sva preživela vsak svoj poletni dopust (približno po enem mesecu od uvodnega kontakta), sva se končno dogovorila za zmenek in kavico.
Bila je obojestranska simpatija in do naslednjega zmenka je minilo samo nekaj dni in tako naprej. Letos bova praznovala že peto obletnico najinega poznanstva in imava se čudovito.

Zakaj nam je zgodba všeč?

Pri iskanju prek spleta moramo biti sproščeni in ne smemo pričakovati, da nam bodo prijatelji ali partner kar sami od sebe padli v naročje. Zato je potrebna vztrajnost in seveda, da smo aktivni, še posebej, ko vidimo nekoga, ki nam je všeč.

Kako je uspelo?

Zakaj je med njima sploh prišlo do poznanstva in kako si lahko z njuno zgodbo pomagaš ti?

Moja zgodba

  • Ona je bila pri spoznavanju sproščena in vztrajna. Kljub temu, da se nista mogla na zmenku dobiti takoj, ampak šele po počitnicah, nista pozabila drug na drugega, ampak sta bila vztrajna.
  • Njo je na na njegovem profilu pritegnila dobra fotografija. Sicer ne vemo, kakšna je bila, a očitno je bila prava zanjo, da ji je padla v oko in mu je pisala. Fotografija je zelo pomemben del tvojega profila, saj lahko z njo prikažeš sebe v najboljši luči. Vedno so dobra ideja fotografije, kjer počneš nekaj, kar te veseli, saj takrat izražaš posebno energijo. Ki lahko nagovori pravo osebo zate. Kakšna naj bo profilna fotografija?

Srečno!

Preberi še ostale zgodbe:

Ni komentarjev

Odgovori