Moški so povedali, kaj naredi žensko privlačno

Moški so precej očarani, ko gre za nekatere lastnosti, ki jih običajno imajo ženske. Pa naj gre za to, kako ji prameni las padajo ...

VIR: Planet-lepote

… na obraz med smehom ali kako se jim kotiček oči namečka, ko se smejijo. Moški iščejo in se zaljubijo v majhne stvari. Pravzaprav bi bili presenečeni, če bi vedeli, koliko moški opazujejo, ko gre za ženske. Predstavljamo vam 4 moške, ki so delili svoje želje in razmišljanja o tem, kaj naredi žensko privlačno.

Kako se pogovarjajo z drugimi ljudi

“Rad opazujem, kako se ženske pogovarjajo z drugimi. Spoznal sem dekle, ki je imelo zelo globok in zapeljiv glas, ne da bi se sploh trudila. Bila je tudi zelo samozavestna; način, kako se je pogovarjala z ljudmi s tem svojim glasom, je takoj pritegnil mojo pozornost.”

Alen, 36 let

Intelektualni pogovori

“Ljubim ženske, ki znajo imeti intelektualne pogovore, ne da bi koga dolgočasile. Verjamem, da je to tisto, kar naredi žensko privlačno. Zelo rad bi našel žensko, ki lahko čustveno in intelektualno spodbudi moj um.”

Miha, 29 let

Doslednost in dejanja

“Ženska, ki je dosledna s svojimi besedami in dejanji, je privlačna. Daje občutek, kdo je kot oseba. Ne samo, da je to privlačno, ampak daje vtis, da je človek zrel in odgovoren.” 

Andrej, 46 let

Smisel za humor

“Vsekakor bi raje imel dekle, ki me zna nasmejati. Klasičen smisel za humor in sposobnost, da nekoga nasmejiš v trenutku, je zelo seksi in privlačno. Dobesedno bi umrl od sreče, če bi bila moja bodoča punca ali žena šaljivka!” 

Peter, 27 let

Ni komentarjev

Odgovori