Naj bo najlepši dan še lepši s floristiko Happy Day

Pri floristiki Happy Day poskrbijo tako za poročno dekoracijo kot aranžerstvo dogodkov.

Vir: Happy Day

Takoj za poročno obleko je najbolj viden in najbolj pomemben del nevestine garderobe poročni šopek – kralj celotne dekoracije tistega vesela dne. Vse drugo se prilagaja šopku, da pa je šopek narejen kvalitetno in vizualno lepo, poskrbijo v floristiki Happy Day.

Floristika Happy Day dekorira različne dogodke. Vir: Happy Day
Floristika Happy Day dekorira različne dogodke. Vir: Happy Day

Floristika Happy Day se ponaša z 16-letnimi izkušnjami na področju aranžerstva, svoje znanje pa so pridobivali tako na številnih porokah kot na drugih dogodkih, kot so obletnice, zasebna praznovanja in javne prireditve, poskrbijo pa tudi za lepši izgled poslovnih prostorov.

Happy Day odlikuje osebni pristop in unikatnost

Za brezhibnost in vrhunskost njihovih dekoracij skrbi ustanoviteljica Happy Day in aranžerka Alenka Kren, ki pravi, da se pri poročnih dekoracijah vedno popolnoma prilagodijo željam para.

Unikatno cvetje na vajin poseben dan. Vir: Happy Day
Unikatno cvetje na vajin poseben dan. Vir: Happy Day

“Naloga florista je, da v izbrano dekoracijo para pazljivo vključi nove elemente, namen vsega tega je v končni fazi sreča mladoporočencev in njunih gostov na poročni dan,” še dodaja.

“Vsi izdelki, ki jih v Happy Day naredimo, so unikatni, slikovno gradivo pa je samo opora ali pomoč za lažjo odločitev strankam,” pravi ga. Kren. Prav tako so vsi materiali naročeni posebej za tvoj dogodek, zato so novi, cvetje pa je vedno sveže.

Če sta si zaželela svežega cvetja in privlačnih Happy Day dekoracij, potem bo načrtovanje vajine poroke izgledalo takole: dobila se bosta z go. Kren, s katero bosta na podlagi svojih idej in slikovnega materiala, ki ga bosta prinesla s seboj, zastavila načrt in prišla do zaključka, česa si sploh želita.

Vir: Happy Day
Vir: Happy Day

“Poroke so res unikatni projekti, vsaka ima kaj posebnega, delo na terenu je improvizacija, zato imamo s sabo vedno kar mobilno delavnico v avtu, ker enostavno ne gre doreči vsega vnaprej,” pravi ga. Kren in dodaja, da si mladoporočenci od cvetja najpogosteje zaželijo namizni aranžma, šopke za družice, za večje poroke pa tudi dekoracijo cerkve, dvorane, avtomobilov, … za kar pa poskrbijo pri Happy Day.

Ne le cvetlično dekoracijo …

Ti je všeč srednjeveški stil? Pripravljaš dogodek? Potem lahko nanj povabiš z unikatnimi ročno izdelanimi vabili. Vir: Happy Day
Ti je všeč srednjeveški stil? Pripravljaš dogodek? Potem lahko nanj povabiš z unikatnimi ročno izdelanimi vabili. Vir: Happy Day

v Happy Day poleg takšnih in drugačnih cvetličnih aranžmajev ponujajo tudi unikatna ročno izdelana vabila v stilu srednjeveškega pisma in grafično oblikovanje drugih poročnih tiskovin, kot so denimo nalepke za svečnike.

“Za pokrivanje področij tiska, fotografije in drugih specifičnih potreb naročnikov sodelujemo z zunanjimi poslovnimi partnerji, zato strankam vedno ponudimo konkurenčno ceno in vrhunske izdelke,” pravi ga. Kren.


Pripravljaš poseben dogodek in potrebuješ temu primerno dekoracijo? Preveri ponudbo floristike Happy Day.

Floristika Happy Day


 

Floristika Happy Day ni cvetličarna, ampak tvoj osebni florist – poskrbijo za celovito dekoracijo tvojega dogodka in prostora, ki bo navdušila tvoje goste. Preveri njihovo ponudbo in jim dovoli, da tvoj dan res naredijo najlepši!

Ni komentarjev

Odgovori