Naj najpomembnejši dan dobi gibljiv spomin!

Jean Kanoyev - poročna in druga videografija.

Brez fotografij poročnega dneva ne gre, kaj pa gibljive slike in priložnosti primerna glasba? Želita svoj poročni dan ovekovečiti tudi z videom? Jean Kanoyev iz Jean Kanoyev Photography bo vajin dan posnel in vama pripravil film, ki si ga bosta z veseljem ogledala v prihajajočih letih.

Jean Kanoyev se s pripravo poročnih videov posnetkov ukvarja že več let, v tem času pa je bil prisoten na več kot 20 porokah, posnel pa je tudi nekaj, kot jih imenuje sam, ljubezenskih zgodb. “To so zgodbe parov o tem, kako sta se spoznala. S parom gremo recimo v Benetke in tam posnamemo njuno zgodbo,” pravi.

Jean Kanoyev videografija

Jean lahko vajino ljubezensko zgodbo vključi v poročni video in obratno. S glasbenim videom, dolgim od ene do treh skladb, in z videom najzanimivejših trenutkov poročnega dneva, se bosta lahko poročnega dne spominjala do konca življenja.

Par včasih naroči dva kratka filma – krajšega, ki traja eno pesem, običajno podarita prijateljem in znancem, daljšega, ki traja do tri pesmi pa zadržita zase, pojasnjuje Jean.

Časi dolgih večurnih posnetkov porok so minili, zdaj so na vrsti tako imenovani poročni izrezki oz. kratki poročni filmi. “Kratek film je mojem mnenju najboljši format poročnega videa, saj ga bodo vsi z veseljem pogledali do konca,” pravi Jean.

Bi rada imela tudi snemalca, ne le fotografa? Jean ima rešitev tudi, če si želita obojega, a je vajin proračun pretesen. “Na eni poroki, kjer sem bil fotograf, sem svatom dal Go Pro kamero in dodatno baterijo. Svatje so se izkazali za zelo kreativne, poleg tega pa so bili zelo sproščeni en pred drugim. Jaz sem nato zmontiral material v glasbeni video, kar je stalo bistveno ceneje, kot če bi poleg fotografiranja par plačal še snemanje,” pravi Jean.

Kar se tiče spominov na poroko, Jean meni, da je pomembno imeti oboje. “Zelo težko na fotografijah prikažeš let in lovljenje šopka, zvok odpiranja šampanjca ali pa ples v taki meri, kot je to sposoben prikazati video,” meni Jean in dodaja, da oboje počne zelo rad – fotografira in snema.

Zato le k Jeanu Kanoyevu –  kjer bosta dobila profesionalen video, ki bo prikazal vsa čustva poročnega dne.

Jean Kanoyev videografija

P.S. “Marsikateri dogodek je lepo ohraniti v obliki zmontiranega videa. Ali je sploh mogoče le s fotografijami ohraniti v spominu kaj takega?” še pravi Jean.

Ni komentarjev

Odgovori