Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak) odslej tudi v namizni pwa različici

Ob 20. obletnici prihaja popolna prenova namizne in tablične različice največjega slovenskega spoznavnega servisa ONA ON.

Ob tej priložnosti smo se pogovarjali z Luko Kogovškom, vodjo projekta.

Uvodne opombe
  •  Nova desktop aplikacija je trenutno v Beta različici;
  •  Stara desktop aplikacija bo še vedno na voljo za vse registrirane pred 15.5.2021;
  •  Trenutno dodajamo AV zmenke;
  •  Hvala za vse komentarje in mnenja – preizkusi novo namizno pwa aplikacijo & izpolni anketo tukaj!

Oglej si kako uporabljaš namizno pwa aplikacijo in kaj vse prinaša v spodnjem videu:

Nova PWA različica aplikacije za namizne in tablične računalnike, kaj je to?

Luka Kogovšek: Smo med prvimi na svetu, ki smo že leta 2018 izbrali pwa – progressive web app – tehnologijo za izvedbo aplikacije na pametnih telefonih, kar se je izkazalo za dobro potezo, saj ima tovrstna rešitev številne prednosti pred nativnimi aplikacijami (ios, android).

Naj mobilna aplikacija v Sloveniji ona-on.com (WebSi Prvak 2018) odslej v namizni izvedbi.

Za uporabnike to pomeni, da sta storitvi dosegljivi na pametnih telefonih v mobilnih brskalnikih (chrome, safari, ipd), torej brez namestitve nativne aplikacije iz Google-ovih in Apple-ovih trgovin, kar prinaša uporabnikom lažjo uporabo brez posodabljanja in boljšo uporabniško izkušnjo. 

To je prepoznala tudi javnost, saj je ona-on.com prejemnik nagrade za najboljšo mobilno aplikacijo v Sloveniji (WebSi Prvak, 2018) in najboljši spoznavni servis za resne zveze v Sloveniji (Valicon, 2020).

Najboljši spoznavni servis v Sloveniji – ona-on.com (Valicon, 2020)

Ta priznanja so spričo globalne konkurence objektivno velik uspeh, zato nadaljujemo s trdim delom, da stalno povečujemo prednost in tako je nastala še namizna različica pwa-ja za obe storitvi – ona-on.com in urgenca.com, ki gresta pravkar v eter. 

Urgenca? Ona-on.com vsi poznamo, urgenca.com pa…, prvič slišim?

Luka Kogovšek: Ona-on.com smo ustanovili leta 2001 in le dve leti zatem smo morali samske, ki so bolj kot ljubezen iskali “posteljne radosti”, brisati z ona-on.com, saj so z “nespodobnimi povabili” kvarili romantično vzdušje. Kljub brisanju pa so vedno našli pot nazaj z novimi uporabniškimi računi.

Nekega poletnega dne 2003 smo dojeli, da moramo za najbolj “vročekrvne” ponuditi popolnoma ločen servis, da bomo lahko iskalce posteljnih užitkov trajno preusmerjali iz ona-on.com na nekaj zanje primernega. 

In tako je, malo za šalo in malo zares, nastala hudomušna Urgenca.com – Mala klinika za velike potrebe, ki je od takrat pa do danes, brez posebne promocije – in zato je verjetno tudi ne poznate – pritegnila ogromno poskočnih Slovencev (okoli 40.000 mesečno aktivnih), ki si želijo še kaj več od zaljubljenih pogledov na prvem zmenku ;).

Hmm ;). Kaj si lahko uporabniki obetajo od teh novosti na novi PWA namizni različici?

Luka Kogovšek: Predvsem to, da bosta odslej namizna in mobilna različica storitev ter uporabniška izkušnja poenoteni, saj imamo od leta 2018 veliko uporabnikov, ki uporabljajo izključno nagrajeno mobilno pwa različico.

Večji ekrani, ki jih ponujata računalnik in tablica, so namreč zelo koristni pri spoznavanju ljudi, saj je podrobno raziskovanje kandidatov lažje na večji površini, bistveno enostavnejše pa je tudi napisati daljše sporočilo s pomočjo tipkovnice, kot tipkati na mobilni telefon.

Urša in Sandi sta eden izmed številnih parov, ki so se spoznali na ona-on.com

Obstoječi uporabniki, ki aktivno uporabljajo ona-on.com (približno 80.000) in nadaljnjih 40.000 na urgenca.com bodo s tem dobili uporabniško izkušnjo, ki so jo vajeni z mobilnih naprav še na večje ekrane.

V prehodnem obdobju približno enega meseca bomo vsem obstoječim uporabnikom omogočali prehajanje med staro in novo različico, tako da ne bo imel prav nihče težav s postopnim navajanjem na nov vmesnik.

Izkoristi brezplačen preizkus ob 20-obletnici ona-on.com

Več kot 80.000 samskih Slovencev aktivno išče na ona-on.com. Kaj se pravzaprav dogaja z nami, da vsi ljubezen iščemo na spletu? 

Luka Kogovšek: Zato, ker je tako lažje, ker so skoraj vsi samski dosegljivi na spletu, ker je večja izbira, ker je to najlažja pot do zmenkov v živo, ker ni eksplicitnih zavrnitev, ki sicer bolijo, ker imamo pametni telefon vedno v žepu in ker smo samski, zaradi načina življenja in korone, osamljena in po ljubezni hrepeneča bitja.

Še pred pametnimi telefoni je že okoli 25% samskih pogledovalo na splet, odkar pa smo postali “pametno mobilni”, že kar 80% vseh samskih išče partnerja na spletu. Pri čemer je število samskih v razvitem svetu v zadnjem desetletju poskočilo za 40%, zato je jasno, da je izbire za vsakogar dovolj.

Zadnji pospešek je spletnemu spoznavanju dodala še epidemija s socialno izolacijo, ko so bili drugi kanali spoznavanja praktično onemogočeni, tako da samskim ni preostalo kaj drugega, kot da vržejo vse trnke na splet. Namesto “tveganih koronskih zmenkov v živo” so vzcveteli avdio-video zmenki, tudi na mobilni različici ona-on.com in urgenca.com.

Profil uporabnika na prenovljeni PWA aplikaciji ona-on.com

Torej med korono ljudje ne hodijo toliko na zmenke v živo? Kako se potem lahko karkoli zgodi med njimi?

Luka Kogovšek: Nasprotno, spoznavni servisi so povsod po svetu beležili rekordno število uporabnikov in novih parov v času epidemije. Razlog je v tem, da je socialna izolacija v kombinaciji z več prostega časa številne samske močno usmerila v spletno spoznavanje in od tam dalje na “prepovedana” srečanja v živo.

Ti zmenki pa so bili v zadnjem letu največkrat na prostem, sprehodi, skratka ne več tipična kava v lokalu, ampak razmeram prilagojeno prvo srečanje.

Za vse ostale, ki se niso takoj odločili za srečanje v živo, ali pa niso iz iste regije, se je pojavil nov vmesni korak pri spoznavanju, t.j. avdio-video zmenki, ki so dober približek srečanja v živo, saj vključujejo vizualno podobo, barvo glasu, gestikulacije, humor…, skratka energijo, ki jo izžareva oseba. Nekaj, na podlagi česar se enostavno odločiš, ali želiš to osebo spoznati tudi v živo. 

Med samskimi, ki so v zadnjem letu predvsem klepetali prek avdio-video pogovorov, prav zdaj, potekajo “zmenki v živo še za nazaj”.

Statistike Googla za zadnje leto kažejo, da je ona-on.com najbolj iskan spoznavni servis med Slovenci, torej bolj kot Tinder, Badoo, Twoo, ipd. Kako vam to uspeva?

Ona-on.com je najpopularnejši spoznavni servis v Sloveniji, vir: Google Trends 2020/21

Luka Kogovšek: Z veliko truda na vseh nivojih. 

Najprej, ona-on.com je edini izmed omenjenih, ki je izrazito usmerjen v ustvarjanje resnih zvez in iskanje življenjskega partnerja, medtem ko so ostali našteti bolj ali manj flirt servisi.

In prav zato, ker je ona-on.com izrazito usmerjen v resne zveze, pritegne največ samskih žensk, saj le redke iščejo flirt ali seks na spletu, velika večina žensk si seveda želi resnega partnerja. Kjer so ženske, pa so tudi moški.

Več kot 27.000 parov doslej na ona-on.com

Raziskava Valicona v 2020 je pokazala, da ljudje pri ona-on.com najbolj cenijo pomoč, podporo, varnost ter poljubno stopnjo zasebnosti in anonimnosti, ki jo lahko imajo na ona-on.com, s pomočjo storitev kot so verifikacija profila, zasebne fotke, uporaba v nevidnem načinu, kontaktni filter, ipd.

Vse omenjeno pomeni, da je lahko vsakdo poljubno (ne)viden pri spoznavanju, vse dokler se ne odloči drugače, kot tudi, da lahko išče samo med najbolj resnimi – verificiranimi iskalci. In pa, da lahko poljubno določa s kom si sploh želi dopisovati. S temi orodji je spoznavanje na ona-on.com ne le zabavno, ampak tudi časovno učinkovito.

Virtualna asistenta Tina & Luka samskim pomagata do uspeha na ona-on.com

Ponujamo relevantne storitve, ki jih nima nihče drug na svetu, kot je osebna virtualna asistenca z dnevnimi nasveti in motiviranjem pri iskanju partnerja, ki v povprečju traja 3 – 6 mesecev. Ponujamo pa tudi številne storitve, s katerimi uporabniki nadgradijo svoje socialne veščine v okviru VIP programa, organiziramo spoznavna srečanja – ko ni epidemije, seveda -, ter skrbimo da je naša storitev na vseh točkah dotika z uporabniki čim boljša. 

Nazadnje pa je tukaj še 20 let tradicije in več kot 29.000 parov doslej, ter številne zgodbe, poroke, družine in otroci… skratka priporočila, ki gredo od ust do ust, kar pa med ljudmi šteje največ. 

Zaradi visokega nivoja storitve jamčimo našim članom tudi garancijo na kontakte, s čimer prevzamemo odgovornost za to, da naši samski spoznajo zanimive kandidate. V nasprotnem primeru uporabljajo naše članske storitve popolnoma brezplačno. Vse to pa lahko ponudimo zato, ker je naša storitev po dvajsetih letih izpiljena v vseh pogledih, zato smo popolnoma prepričani, da lahko prav vsakdo spozna pravo osebo zase, tako kot že več kot 58.000 Slovencev doslej.

ONA-ON.COM

– Uradno najboljši servis za iskanje resne zveze v Sloveniji. (Raziskava Valicon, jan. 2020)

– Uradno najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji. (Naj Mobile App – WebSi prvak, sept. 2018)

– Največje spoznavališče samskih v Sloveniji (več kot 80.000 mesečno aktivnih).

– Garancija na kontakte – če nimaš kontaktov, uporabljaš ona-on.com brezplačno! Popolnoma brez tveganja.

– Poljubno upravljanje z vidnostjo – če ne želiš biti viden/a, vse dokler sam/a ne vzpostaviš kontakta, uporabljaj storitev v nevidnem načinu.

– Najboljši v varnosti, anonimnosti, zasebnosti in podpori uporabnikom. (Raziskava Valicon, jan. 2020)

– Izjemen VIP lojalnostni program za člane z več 1000 EUR ugodnostmi.

– Edini spoznavni servis na spletu, kjer te virtualna asistenta Tina & Luka pripeljeta do uspeha!

– Več kot 29.000 uradnih parov doslej, številne poroke, resne zveze, partnerstva …

Čestitke ob 20-ti obletnici in veliko uspeha. Kaj načrtujete za naprej?

V zadnjem letu smo močno stopnjevali razvoj novih storitev, pripravljamo številne novosti, ki bodo samske zagotovo pustile odprtih ust 😉 Katere so, pa še ne povemo.

Medtem pa vse, ki ljubezen še iščejo, in še niso v naši družbi, vabimo, da izkoristijo brezplačni preizkus in v mesecu ljubezni spoznajo svojo novo simpatijo na naš račun!

Izkoristi brezplačen preizkus ob 20-obletnici ona-on.com

Ni komentarjev

Odgovori