Najina zgodba 2015: Zmagovalca ona-on.com natečaja sta se poročila

Romana & Marko sta mož in žena!

Vsakdo ima svojo ljubezensko zgodbo, v sebi nosi čustva, toplino, smeh in solze predvsem pa radost in veselje. Romana in Marko sta svojo zgodbo nadgradila s poroko, mi pa smo bili priča krasnemu dogodku, ki jima bo ostal v srcu.

Za Romanin izgled so poskrbeli v poročnem salonu White Couture, frizerskem salonu Shine in pri vizažistki Maji Ašič.
Za Romanin izgled so poskrbeli v poročnem salonu White Couture, frizerskem salonu Shine in pri vizažistki Maji Ašič.

Ljubezen je tema, o kateri se pišejo romani, snemajo filmske uspešnice, celo začenjejo vojne ter točijo solze veselja in žalosti. Iz ljubezni navadno zraste še več ljubezni in prav tako je med Romano in Markom, zmagovalcema natečaja Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com.

Vse skupaj se je začelo z nedolžno registracijo na spletni portal ona-on.com, kjer je Marko našel Romano, jo vprašal za šanse in dobil GO!. Oba sta hitro začutila, da imata skupne interese, da skupen čas prehitro mineva in da sta preprosto namenjena drug drugemu. Ljubezen je lansko leto poglobil sinček, 14. maja 2016 pa še poroka, ki sta jo prejela kot zmagovalca natečaja Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com.

Še iščeš ljubezen? Brezplačno preizkusi ona-on.com!

Na poroko so prišli tudi 6pack čukur in The Hangover Ladies.

Kako je potekal dan?

Dan D se je začel 14. maja zgodaj zjutraj, ko je nevesto obiskala njuna poročna organizatorica Petra Starbek iz Storija Inženiring, s katero sta mladoporočenca poroko načrtovala približno šest mesecev. Petri so se na nevestinem domu pridružile Maja Ašič – make up artist, Špela iz frizerskega salona Shine, fotografinja Marcella, ki bo poskrbela, da bo njun dan ostal v večnem spominu ter blažen med ženami Jean Kanoyev – poročni snemalec.

Poročna prstana sta Romana in Marko izbrala v Zlatarnici.
Poročna prstana sta Romana in Marko izbrala v Zlatarnici.

Ko je nevesta zapela še zadnji gumbek na prekrasni poročni obleki, ki so jo posebej za Romano prilagodili v poročnem salonu White Couture, so se v domačo vas pripeljali svatje z ženinom na čelu. Svate sta o svoji poroki obvestila osebno, z vabilom, ki ga je oblikovala kaligrafinja Katarina Rojc. Ženin Marko je bil v velikem pričakovanju, saj je svojo Romano prvič videl v poročni obleki in ko jo je zagledal ni mogel skriti veselja in sreče.

Ženin in nevesta ter 80 svatov so se odpravili proti prvemu uradnemu dejanju dneva – civilni poroki ob Ribniku pri Lisjaku. Kljub nekoliko muhastemu vremenu je bil obred zares magičen. Za njun veličasten prihod je poskrbel lastnik lokacije Mirko, ki jima je priskrbel kočijo, s katero sta se pripeljala prav do rdeče preproge.

Imaš samske prijatelje? Podari jim ljubezen!

Posebej za mladoporočenca je, na sicer deževen dan, ob njunem ‘DA’, sramežljivo izza oblakov pokukalo tudi sonce. Nadela sta si prstane, ki sta jih izbrala v Zlatarnici in so simbol njunega sklenjenega kroga ljubezni.

“Dan prehitro mineva,” sta med uradnim slikanjem komentirala Romana in Marko.

Medtem, ko so nastajale fotografije, je za želodčke poskrbelo osebje gostinstva Lisjak z odličnimi domačimi dobrotami. Izbirali smo lahko med več kot desetimi vrstami sira, domačo klobaso v testu, domačo pašteto in drugimi dobrotami.

Po cerkvenem obredu pa je bil čas za žur. Do jutra smo plesali, se zabavali in več kot le dobro jedli v šotoru pri Lisjakovem logu. Kulinaričnih dobrot kar ni bilo konec mehko meso, ki se je kar topilo v ustih, pražen krompir pa rižota s šparglji in testenine zgobicami … mmmm še zdaj se nam cedijo sline.

Za žur so poskrbeli 6pack Čukur in The Hangover Ladies.
Za žur so poskrbeli 6pack Čukur in The Hangover Ladies.

Večer je s svojim nastopom popestril 6 pack čukur in The Hangover Ladies z mnogimi zimzelenimi in plesnimi priredbami ter lastnimi skladbami.

Sta ona-on par? Zaključuje se nagradni natečaj Najina Zgodba 2017!

Sta eden izmed tisočih parov, ki so se spoznali na ona on in si želita sanjske poroke ali pa drugih bogatih nagrad? Samo še do konca meseca maja imata čas, da se s svojo zgodbo prijavita na natečaj Najina zgodba – Spoznala sva se na ona-on.com!  Le pogumno, splača se!

Si želita Sanjske poroke? Oddajta svojo zgodbo!


Poglej in preberi celotno dogajanje na Sanjski ona-on.com poroki!


Ni komentarjev

Odgovori