[VIDEO] Naredi to in dobiš TOP zmenek

Končno zmenek! Potem pa razočaranje - košarica.

Pripraviš se na zmenek, oblečeš, obuješ, daš najbolj sijoč plašč samozavesti nase (ker spoznavanje novih potencialnih partnerjev zahteva veliko poguma in vztrajnosti, res je!) in potem – košarica.

Ni je. Ni ga.

Pa je rekla/rekel, da pride.

Počutje?

Na psu. Na dnu.

»Ali res nisem vreden/-a, da mi nekdo reče: »Veš kaj, ne bom prišel/prišla.«. Saj smo v dobi telefona, ko to napišeš, se skriješ za črkami in »Srečno, Kekec!« – nikoli več se ne vidiva! Neboleče, hitro, zanesljivo!«

Se najdeš v tem? Neštetokrat si rečeš: »Konec! Dovolj! Ne rabim tega, bom pa sam/a do konca življenja!«

Ni čudno, da ne verjameš več v ljubezen, če se vam to kar naprej dogaja.

PROBLEM?

shutterstock_127731035-minNi v tem, da se je tvoj zmenek odločil, da ga ni. Problem je v tem, da TI ne opaziš, da NI dovolj resen, da bi prišel. Obstajajo znaki, ki jih lahko vidimo s helikopterja. Obstajajo bolj drobni, zakriti, ampak – pravi nos jih hitro zavoha!

Nauči se te tehnike v treh korakih, da boš končno spoznal/a PRAVEGA človeka za zvezo.

Pridi na predavanje »Usposobi svoj nos za ČISTO ljubezen«, bo v LJ, MB, KP in CE. Daj si to darilo.

Ljubljana, 16. februar Maribor, 23. februar      Koper, 2. marec           Celje, 9. marec     

 

Rada bi, da začutiš, razumeš in ti postane jasno: da TUDI zate obstaja IDEALNI partner, samo na napačen način ga iščeš. Na način 1995, ko še ni bilo GSM-jev, kaj šele pametnih telefonov! Izkoristi PREDNOSTI, ki nam jih ta era daje, ne dovoli, da postane tehnologija razlog, zakaj boš do konca življenja osamljen/a.

Saj vem, problem je, da moraš za to NEKAJ NAREDITI. In se bojiš, da ali ne zmoreš ali pa, da ti prodajam mačka v žaklju.

Oglej si video:

ZAPIŠI SI TOLE, ker je vredno ZLATA:

shutterstock_160632413-minDa boš z lahkoto (letos!) SPOZNAL/A svojo DUŠO DVOJČICO in začel/a razmerje z njo ali njim, si moraš pogledati v oči, se popolnoma sprejeti (POPOLNOMA!) in se odločiti, kakšno Življenje hočeš imeti.

PREDEN na potencialnega partnerja sploh pomisliš!

Ko opraviš TO nalogo, si nared, da te naučim vsega ostalega. Kot na naslednjem predavanju tega, kako že na daleč »zavohati«, kdo je RESEN za zvezo in kdo ne. Vstopnica je 29.99 €.

Si želiš, da ti pomagam? Potem pridi.

Tvoja,

Strokovnjakinja za ustvarjanje idealnih partnerstev, Jerneja K.

Deli
Prejšnja objavaPismo vodje portala: 4 zanimivosti meseca januarja
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 4.2. - 10.2.2019
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori