Nasveti, kako biti drznejši v postelji

Krepitev in popestritev spolnosti je težava, s katero se v nekem obdobju življenja soočamo vsi. Zaradi dolgočasja, ki se pojavlja sredi spolnosti, je to lahko resnično bolj neprijetno za vas in spolno življenje vašega partnerja.

Če si omislite nekaj trikov, igrač ali preprosto drznost med spolnim odnosom, lahko dobite pravo mero navdušenja in zabave, ki jo potrebujete. Ponujamo vam nekaj priročnih nasvetov, kako biti bolj drzni.

1. Oblecite se svečano

Ne bojte se, da boste vse razkrili. Slecite obleko eno za drugo, počasi in opazujte partnerja, ki vas v strahu gleda. To je dober način, da partnerju pokažete, da mu zaupate dovolj, da ste tako drzni pred njim.

2. Bodite odprti glede tega, kar želite

Ne razgalite samo svojega telesa. Odkrijte jim tudi dušo. Če ste odprti in iskreni glede svojih občutkov in glede tega, kaj čustveno in fizično želite od svojega partnerja, potem to ne bo ustvarilo le močnejših odnosov med vama, temveč vam bo prineslo tudi užitek, ki si ga točno želite.

3. Bodite tisti, ki bo naredil prvi korak

Nadzor in moč v spolnosti sta odvisna od tega, kdo naredi prvi korak. Če ste naveličani svojega partnerja, ki čaka, da prevzame odgovornost, potem to storite sami. Vodite svojega partnerja v spalnico in začutite, kako v sobi naraščata intima in toplota. Sploh ne bi smeli biti v zadregi zaradi prve poteze.

4. Ujemite drug drugega nepripravljena

Naj bo to po napornem dnevu v pisarni ali po prebuditvi iz globokega dremeža, presenetite svojega partnerja tako, da naenkrat sprožite “hiter” ali strasten naval ljubezni. Ljudje imajo radi spolne odnose takrat, ko jih najmanj pričakujejo. Vaš partner bo začutil poželenje in zagotovo boste občutili val napetosti!

VIR: Planet-lepote

Ni komentarjev

Odgovori