[VIDEO] Prave ljubezni ne spoznaš, ker …

»Ni tako enostavno delo najti pravega, idealnega partnerja, kot ti praviš! Če me ne bi gnala neka notranja motivacija, bi že zdavnaj odnehala. Zakaj ti praviš, da je to čisto lahko?«, me je vprašala neka Maša na predavanju.

Ker je. Pika. Naj vam to razložim s tem primerom:

Ko sem se (zaradi ljubezni, jasno!) preselila v Grčijo, je bilo na Samosu ¾ vseh žensk – tujk. Negrkinj. Ker so vse naredile enako kot jaz =).

Tako sem, ko smo se spoznale, ponosno rekla, da se želim naučiti grščine. Vse (ja, čisto vse!) so mi rekle, da to NI MOŽNO. Da je grščina prezahtevna, da se je one učijo že leta, nekatere desetletja, ampak dlje kot do »dober dan« in »kako ste«, ne pridejo.

Verjela sem SEBI.

Čez dve leti sem grščino govorila tekoče (ena od teh dam mi je celo rekla, da če bo šlo tako naprej, bom lahko čez leto dni že delala pri njih na nacionalnem radiu (to je bil moj poklic od prej, radijska voditeljica).

Kaj sem naredila? Nisem jim verjela. Verjela sem SEBI. Ker sem vedela, da

a) obstaja še kdo, ki tudi govori grščino, torej NI res, da jaz ne zmorem!

b) in imam svoj sistem. Ne prepustim se »sreči«.

To je vse, kar je potrebno.

In verjamem, da VSE, tudi spoznavanje in ustvarjanje ljubečega partnerstva, deluje na tak način.

Kako vem?

Ker sem potem, čisto nehote, ustvarila tudi sistem, ki deluje tako, da HITRO (v nekaj mesecih!) spoznaš IDEALNEGA partnerja zase. Ker sem absolutno proti temu, da moramo skozi mučne zmenke, tiste, na katerih  gledamo v tla/na uro (moj dragi mi je celo razlagal, da je bil na enem tako mučen, da je moral v kopalnico, da si je zmočil obraz, če je to res ali se mu meša …), zato da bi enkrat mogoče lahko po sreči spoznali pravega.

Kaj je ta sistem? Metoda I.D.E.A.Lni.

ljubezen na prvi pogled1

En del metode je, da si odgovorite na 3 vprašanja: 

  1. kakšno življenje si želim,
  2. kakšna oseba moram biti/postati, da si lahko to uresničim,
  3. kakšna oseba je IDEALNA za to, da vse prej opisano z mano deli.

 

Posebej pomembni pa sta še 2 zadevi, brez katerih nič od zgoraj napisanega NE BO delovalo.

Oglej si video in preveri kateri sta ti dve zadevi:

Prijavite se tako, da izbereš kraj in klikneš prijava.

Ljubljana, 16. februar Maribor, 23. februar

     Koper, 2. marec           Celje, 9. marec     

Vaša, strokovnjakinja za ustvarjanje idealnih partnerstev, Jerneja K.

P.S.: Dokler VI ne boste verjeli, boste ostali točno tam, kjer ste. Se vam splača?

 

Deli
Prejšnja objavaOdgovarjamo bralcem ~ Kako spraviti bivšega iz glave?
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 11.2. - 17.2.2019
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori