Nipke se z rapom ukvarja že več kot 10 let, prvič pa se je predstavil leta 2008 v duetu Overdose s komadom Fiama.com. Temu je sledila uspešna pesem Cajt Da, Nipke pa je tudi uspešen pisec besedil. Preden je zašel v raperske vode, se je ukvarjal s plesom hip hopa, pred kratkim pa je v svoj repertoar dodal še pesem Internet Girl.

Poglejte, kaj Nipke svetuje vsem uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen še iščete:

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Trenutno sem fokusiran na promocijo svojega albuma ‘Nipke’, ki je izšel 17.10.2015.”

Skladbo Internet Girl lahko poslušate kar tukaj:

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Trenutno sem na prvem mestu jaz, moje želje, cilji in to mi je najbolj pomembno. Biti ustvarjalen in pri tem maksimalno uživati.”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Ko sem v ljubezenskem razmerju poleg svoje glasbe vsekakor ljubim svojo partnerico in samo njo, odkar pa sem samski, sem popolnoma zaljubljen v svojo glasbo. Drugače pa sem zelo čustven človek, ki ljubi ljudi, živali, naravo, glasbo, šport, druženje, majhne stvari in trenutke.”

nipke-intervju-pogovor-ljubezen-ona-on

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Družina.”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

“Ko sem v osnovni šoli prvič poljubil punco, se mi je zdelo, da letim in takrat sem se tudi prvič zaljubil, kar pa ni trajalo dolgo, saj se je punca kmalu odločila, da se bo poljubljala z mojim prijateljem.

Prvi seks pa bo seveda tudi pri meni za vedno ostal v spominu, saj se mi je zgodil z mojo prvo resno punco, s katero sva oba skupaj prvič doživela to izkušnjo.”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Ko sem bil še aktiven plesalec hip hopa, sem se na evropskem prvenstvu na Češkem zapletel z neko Čehinjo, s katero potem nisva ostala več v kontaktu.

Čez dve ali tri leta pa sem spet plesal na evropskem prvenstvu na Slovaškem, kjer sem se zagledal v punco, ki mi je bila izredno všeč. Ko sem pristopil, da se spoznava, mi je po tem, ko sem se ji predstavil, prišepnila na uho, da se že poznava. Ko sem jo začudeno vprašal od kod, mi je odgovorila, da sva se že poljubljala. Bila je punca iz Češke. Za trenutek sem se počutil neumno, potem pa sva se enostavno objela in začela poljubljati.”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Mislim, da je to stvar posameznika in da ima vsako obdobje svoje čare. Nekateri ljudje preprosto ne morejo zdržati dolgo samski in obratno. Predvsem mislim, da je pomembno biti iskren do samega sebe in partnerja ter slediti svojim občutkom.”

nipke-ljubezen-pogovor-intervju-ona-on

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

“Vsak konec je težek in vsaka situacija je drugačna, vendar mislim, da je pri teh neljubih situacijah potrebno ostati korekten, iskren in odrasel ter, če se le da, ohraniti prijateljski odnos, saj je navsezadnje to bila oseba, s katero si delil sebe in svoje življenje.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem spletnem spoznavanju?

“Mislim, da je v današnjem času to povsem nekaj normalnega, je pa res, da je to lahko le lažji način, da prideš oz. pristopiš do osebe, sploh za tiste, ki jim je to težko storiti v živo. Tudi sam sem imel takšno izkušnjo, čeprav se potem iz internetne veze ni razvilo nič, je pa nastal komad ‘Internet Girl’ in vem, da se v njem lahko najde marsikdo s podobno izkušnjo.”

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Poznam gospodično, ki je spoznala partnerja na vašem portalu in po zadnjih informacijah načrtujeta poroko, če nista celo že poročena. 🙂 “

Ni komentarjev

Odgovori