Nizka samozavest ali samospoštovanje – Recite sebi »DA«

Prijavite se na NAGRADNO AKCIJO in morda ravno vi osvojite brezplačno udeležbo na praktični delavnici Recite sebi »DA«.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena vsem, ki želite sebe postaviti na prvo mesto v svojem življenju. Vsem, ki se soočate z depresivnim razpoloženjem, anksioznostjo in nespečnostjo hkrati pa imate težave s postavljanjem osebnih meja, občutki nevrednosti.

Na delavnici boste spoznali 5 UPORABNIH TEHNIK SAMOCOACHINGA s katerimi dobite več nadzora in moči s katerimi lahko nemudoma vplivate na svoje življenje, ga zavestno ustvarjate in ga tudi začnete zares živeti.

Če bi se radi naučili, kako dobiti več nadzora in moči za lastno življenje, si želite povrniti samospoštovanje in spoštovanje drugih ter ojačati samozavest, potem je ta delavnica pravšnja za vas.

Saška Klemenčič – Coach za Self-management in osebno rast

Ste sami sebi najhujši kritik? 

Vedno znova dvomite v lastno vrednost in se primerjate z drugimi?

Ne znate reči NE in vas zaradi tega večkrat izkoriščajo?

Želite premik na bolje?

Se pogosto sprašujete zakaj se vam to dogaja? Vedno ko je nekaj narobe napadate sebe? Se sprašujete zakaj nimam sreče, ljubezni, denarja? Zakaj vas nihče ne posluša in sliši? Vas ne upošteva? Z menjavo perspektive spremenite svoje življenje. Smo vredni, nam nekdo da prednost? Smo vredni, da si nekaj privoščimo, da nekaj naredimo, ali si nekaj vzamemo, kar si želimo? Kdo nam bo povedal, česa smo vredni? Kdo določa našo vrednost? Kako sploh spoznamo svojo vrednost?

Če čakamo, da nam bodo drugi povedali, koliko smo vredni in kaj si zaslužimo, se bomo načakali. Nekateri celo življenje. In to čakanje bo polno solz, bolečine in razočaranj. Pa ni potrebno, da je tako. Ko spoznamo svojo pravo vrednost, nam tega nihče več ne more vzeti. Nikoli. In ne glede na to, kako se ljudje obnašajo do nas, mi vemo, kdo smo.

ONAON-banner-prijava-na-nagradno2

Redko izrazite svoje mnenje?

Pogosto želite ugajati? 

S praktičnimi in uporabnimi tehnikami samocoachinga lahko to spremenite enkrat za vselej!

Kako ostati v sebi? Kako doseči, da nas mnenja drugih ne zamajejo. Nič več ne sklepamo kompromisov in se ne odrekamo sebi samo zato, da bi nas drugi imeli radi ali da se ne bi jezili na nas. Ko spoznamo svojo vrednost, čutimo odgovornost do sebe. Začnemo se obravnavati s spoštovanjem. Spremenimo celo vrsto navad. Naučimo se reči ne in postaviti meje. Upamo si izraziti svoje mnenje in slediti svojim občutkom. Ni več samoumevno, da damo svoje želje na stran in se prilagajamo drugim. To pomeni, da smo sprejeli svojo moč in da je ne dajemo več drugim. In to je znak, da smo rekli sebi »DA«.

So tudi vas zaznamovale in oblikovale življenjske izkušnje?

Naj bo to vaša priložnost za boljše življenje.

Včasih se nam vse sesuje, kajne? Izgubimo kompas. Življenje se obrne v čisto drugo smer kot smo si želeli. Razočarajo nas naši najbližji. Pojavijo se zdravstvene težave. V službi pride do konflikta. Nepričakovani stroški nas šokirajo. Malo po malo, pa se sesuje naša hišica iz kart oziroma ena kaplja preveč v polni kozarec sproži našo pretirano reakcijo. Potem stojimo tam, sami na celem svetu, izgubljeni, zmedeni, ranjeni, utrujeni in brez energije. V takem trenutku je samo od nas odvisno, kam bo šlo naše življenje – gor ali dol. Bomo napredovali ali se vdali in se predali depresiji, skrbem in tako dan za dnem izgubljali življenjsko energijo, voljo, veselje do življenja in moč za kreiranje življenja. Če izberemo tako pot, smo vedno bolj občutljivi in se ne moremo dvigniti iz te situacije.

Kako se uspešno soočiti z lastno nemočjo in notranjim konfliktom?

Se vam zdi, da življenje včasih ni »fer«? Se vam pogosto dogajajo krivice? Se občasno oz. pogosto počutite nemočne, šibke in izgubljene? Vas ljudje pogosto izkoriščajo? Ste vedno vi tisti, ki se mora nečemu odpovedati?

Čas je, da vzamete svojo moč v svoje roke, da si povrnete samospoštovanje in si ustvarite tako življenje kot si ga želite. V življenju imamo ravno toliko, kot verjamemo, da nam pripada. Imate vpliv na svoje življenje. Na delavnici boste pridobili znanje kako se tega lotiti v praksi.


V KOLIKOR SE SOOČATE Z NIZKO SAMOZAVESTJO ALI SAMOSPOŠTOVANJEM JE DELAVNICA RECITE SEBI DA, KOT NALAŠČ ZA VAS!

 PRIJAVITE SE TUKAJ IN MORDA BOSTE RAVNO VI TISTI/A,

KI SE BO DELAVNICE UDELEŽIL/A POPOLNOMA BREZPLAČNO

 KLIKNI IN SE PRIJAVI TUKAJ 


 

V vas je več moči kot si predstavljate, da je mogoče. Imate moč izbire.

Vsak dan se nam dogajajo neljube situacije, vsem nam. Od nas pa je odvisno, kaj bomo iz njih naredili. Lahko smo panični, prestrašeni, jezni, zmedeni, ker se nam dogajajo krivice, in se vdamo, to je na kratki rok najlažje. Lahko pa se pogumno soočimo s svojo situacijo, jo sprejmemo, in se vprašamo, kakšne so moje možnosti, kaj si želim in kaj lahko naredim v tej situaciji? In na tej točki se začne kreacija življenja.

Kako postanemo sami svoji prijatelji in zavezniki? Tisti pravi prijatelji, ki verjamejo v nas, ki nas cenijo, ki so vedno ob nas, ko jih potrebujemo, ki znajo odpuščati, in ki najdejo prijazno besedo tudi, ko zgleda, da ni niti enega razloga zanjo. Težava je v tem, ker nas tega nihče ni učil. Zlahka se kritiziramo, se jezimo nase in se kaznujemo. Kaj pa, da bi si rekli spodbudno besedo, pohvalo, izrazili sebi hvaležnost, si stali ob strani in se opogumljali? Tukaj se vse začne. Ali se bomo vdali ali bomo pa kreirali ali bo šlo naše življenje navzgor ali navzdol. Izbira je naša.

Kdaj boste začeli živeti človeka vredno življenje?

Ste pripravljeni na spremembo na bolje?

10 minut na dan zadošča za izvedbo 5 TEHNIK SAMOCOACHINGA

Ko sprejmemo sebe, se lahko soočimo s še tako težavno situacijo. Ni važno, kakšna je vaša situacija. Vsaka ima rešitev. Vprašanje je samo, ali to verjamete in ali jo boste šli iskat? Če da, boste vedno bolj zadovoljni s seboj in svojim življenjem. Če ne, pa ravno obratno.

Anksiozno mišljenje vas bo navdalo z depresivnim razpoloženjem, ki bo počasi začelo rušiti tudi vaše zdravje, pojavila se bo tudi nespečnost, poznalo se bo na kvaliteti vašega dela, kar vodi v začarani krog. Samo vi imate to moč, da stopite iz tega kroga, in ustvarite novega, vaš krog moči.

 

Se še niste naveličali životarjenja? Kdaj boste začeli živeti človeka vredno življenje? Potrebujete samo interes in voljo za spremembo. Skozi njo vas bomo vodili mi.

Prijazno vabljeni na delavnico, ki vam lahko pomaga spremeniti življenje na bolje.

 Saška Klemenčič

Coach za Self-management in osebno rast

Allin® Coaching Team

ONA-ONSaska1-skupna-allincoachingteam_prava

 

Ni komentarjev

Odgovori