Si eden ali ena tistih, ki radi najprej preverijo teren in nato stopijo v akcijo? Če si bolj aktivne narave  in imaš raje nadzor nad tem, s kom boš klepetal/a, boš morda premislil/a o Skritem načinu uporabe. To ti pride prav tudi, če ne želiš, da te drugi uporabniki ona-on.com vidijo.

Poglejva, zakaj je Skriti način uporabe ena izmed funkcionalnosti, ki ti lahko pridejo prav in pod katerimi pogoji.

Kaj je to?

Skriti način uporabe je torej funkcionalnost, ki skrije tvoj profil. To pomeni, da tvoj profil ni viden med zadetki drugih uporabnikov, skratka, ne vidi te nihče. Tako se lahko neomejeno razgleduješ po portalu, gledaš profile in ne puščaš sledi – uporabnik, ki si si ga ogledal/a, ne ve za to.

A brez skrbi, ko enkrat ti simpatijo nagovoriš v ona-on klepetu, vprašaš za šanse, povabiš na zmenek, dodaš med simpatije, bo tvoj profil njej postal viden.

Zakaj je to koristno zame?

Če si skrit/a, so vse vajeti v tvojih rokah. Ti odločaš, kdo ti je dovolj všeč, da mu boš pisal/a. Za Skriti način se odloči, če res ne želiš, da te najdejo drugi.

POZOR: Če boš vključil/a Skriti način uporabe, potem te drugi uporabniki ne bodo videli. In če te ne najdejo, ti ne morejo pisati ali poslati GO?. Zato temeljito premisli, če res želiš skriti svoj profil.

Kje to vključim?

Skriti način lahko vključiš ali izključiš pod NastaviNastavitveNastavitve storitev – klikneš na gumb Vklopljen ali Izklopljen. Lahko pa enostavno klikneš tukaj.

Se želiš skriti?

Skriti način uporabe je na voljo članom, zato se le včlani in pridobi še druge napredne storitve za člane:

  • neomejeno lahko pišeš vsem uporabnikom,
  • vidiš lahko kdo te vabi na zmenek, kdo sprašuje za šanse, komu si všeč, kdo si ogleduje tvoj profil,
  • lahko verificiraš svoj profil,
  • lahko objaviš zasebne fotografije,
  • in še več.

No, zdaj pa le pogumno v akcijo – brez ali s Skritim načinom uporabe. 🙂

Srečno!


Preberi še naslednje plonkce:


 

1 komentar

Odgovori