Ponovimo vajo: Fotografije so najpomembnejši del tvojega profila. Vsi najprej pogledamo fotografijo, nato berejo opis. Z fotko imaš precej boljše možnosti, zato jo nujno objavi. Lahko samo eno, ki naj bo profilna in naj bo javna. Seveda je najbolje, da imaš objavljenih še nekaj različnih fotk.

In zdaj pridemo do tvoje dileme: Objavil/a bi nekaj luštnih fotk, pa nočeš, da jih vidijo vsi uporabniki? Če si bolj sramežljive sorte in bi raje, da tvoje ostale fotografije vidijo le določeni ljudje, lahko uporabiš storitev Zasebne fotografije.

Danes se bomo posvetili zasebnim fotografijam in ugotovili, kako to deluje.

Kaj je to?

Zasebne fotografije je storitev, ki, kot že pove samo ime, omogoča, da tvoje fotke ostanejo samo tvoje in da jih ne vidi nihče. Razen tistih uporabnikov, katerim jih pošlješ ali pa tistih, ki jih dodaš med Simpatije. Torej, te fotografije vidijo le tisti, ki so ti všeč.

Zakaj je to koristno zame?

Želiš spoznati svojo sorodno dušo, a nisi preveč navdušen/a nad objavljanjem svojih fotografij? Razlogov za kakršenkoli strah sicer nimaš, a če imaš kljub temu zadržke, lahko uporabiš Zasebne fotografije.

Če se bojiš, da bi kdo tvojo fotko zlorabil, so zasebne fotografije odlična storitev, ki ti omogoča, da fotke vidijo le tisti, ki jim jih pokažeš.

Uporabljajo to tudi drugi?

Seveda, nekaj uporabnikov se odloči, da bo svoje fotke pokazalo le svojim simpatijam.

POZOR: Bolje je, če so tvoje fotografije javne, vsaj profilna. Tisti uporabniki, ki imajo fotografijo, imajo namreč več možnosti, da prej najdejo partnerja. Saj veš, vsi najprej pogledajo fotografijo, poleg tega jih tudi veliko išče le uporabnike z fotografijo.

Kako dodam zasebne fotografije?

Popolnoma enako kot ostale fotografije, a s to razliko, da jih dodaš v sekciji Zasebne. Zasebne fotografije lahko dodaš TUKAJ.

Kako fotko dodaš kot zasebno na mobilnem telefonu?

Ko prideš na aplikacijo ona-on, tapneš na tri črtice zgoraj levo, odpre se ti meni. Nato tapneš na svojo fotografijo (ali avatar, če nimaš profilne fotografije) in naložiš svoje fotografije.

Ko bo fotografije odobril fotourednik, se ti bo pri vsaki prikazala možnost dodajanja med zasebne. S klikom na drsnik poleg napisa Zasebna fotografija, bo tvoja fotografija postala zasebna.

Če želiš zasebne fotografije, moraš biti član

Zasebne fotografije lahko uporabljaš le, če si plačal/a članarino, s tem pa dobiš napredne storitve za člane:

  • neomejeno lahko pišeš vsem uporabnikom,
  • vidiš lahko kdo te vabi na zmenek, kdo sprašuje za šanse, komu si všeč, kdo si ogleduje tvoj profil,
  • lahko verificiraš svoj profil,
  • lahko izbereš, da si neviden/a in te nihče ne more najti – skriti način uporabe,
  • in še več.

Torej, javna profilna fotka in ostale zasebne. Super kombinacija, če res ne želiš, da vsi gledajo tvoje fotografije. A še vedno je najbolje je, da imaš poleg profilne še kakšno javno fotko – kar priznaj, tudi ti raje pogledaš kakšno fotografijo več kot le eno profilno. 🙂


Preberi še naslednje plonkce:


 

Ni komentarjev

Odgovori