NOVO: Ona-on.com priporočila – Še hitreje do prave ljubezni s Tino & Lukom

S priporočili do (pravega) zmenka še hitreje in enostavneje

Iskanje pravega partnerja ti bo odslej vzelo PRECEJ manj časa – osebna virtualna asistenta Tina & Luka na ona-on.com ti priporočata ustrezne kandidate. Preglej ONA-ON priporočila in spoznaj simpatije, ki ti ustrezajo na vseh pomembnih življenjskih področjih!

Iskanje pravega partnerja preko spleta lahko predstavlja velik izziv. Ko opraviš registracijo na ona-on.com, imaš naenkrat na voljo ogromno uporabnikov, ki so lahko potencialne simpatije. Kako med vsemi najdeš tiste, s katerimi se ujameš in imajo potencial, da z njimi razviješ kaj globljega kot le površinsko interacijo?

ONA-ON priporočila – zdaj še hitreje do prave ljubezni s Tino & Lukom

Spletni spoznavni servis ona-on.com je iskanje pravega partnerja še olajšal in pohitril s svojim naprednim algoritmom, ki na podlagi najpomembnejših kriterijev pri iskanju partnerja priporoča primerne kandidate zate!

@ona_on.com

Zakaj moraš uporabljati ONA-ON priporočila? 👀🤩 #priporocila #onaon #zmenki #zmenek #kakonajtipunco #kakonajtifanta #kakonajtipartnerja #resnazveza #novo #ljubezen #resnezveze

♬ Sunrise – Official Sound Studio

*Zakaj moraš uporabljati ONA-ON priporočila?

Osebna virtualna asistenta Tina & Luka ti odslej pošiljata primerne kandidate kar v e-poštni predal, njuno obvestilo o morebitni simpatiji pa prejmeš tudi znotraj ona-on klepeta in vidiš na časovnici znotraj ona-on.com.

Kako delujejo ONA-ON priporočila?

Želiš samo tiste res prave, ki bodo popolnoma ustrezali tvojim kriterijem? Ceniš kvaliteto pred kvantiteto? Ravno zato smo na ona-on.com prav zate razvili rešitev, da hitro in učinkovito najdeš pravo iglo v senu.

 

Priporočila najboljših kandidatov zate so rezultat algoritma iskanja idealnega partnerja na podlagi 20 letnih izkušenj parčkanja samskih. 

Algoritem upošteva dvosmerno ujemanje profilov, skupne interese, kompatibilen fizični izgled in astrološko ujemanje. Ko je vse našteto izpolnjeno, ti virtualna asistenta Tina & Luka priporočita najboljšega kandidata / kandidatko zate. 

Pri tem upoštevata še kopico ostalih lastnosti in relacij, ki so usmerjena v to, da so priporočila zares kakovostna in da je možnost, da se bo razvila simpatija zelo visoka.

Kaj moraš narediti, da lahko prejemaš ustrezne kandidate?

Redno preverjaj ona-on.com, mogoče pa te tam čaka tista prava ali tisti pravi!

Tinina & Lukova priporočila le ena v vrsti ONA-ON inovacij

V zadnjih letih se je na ona-on.com veliko dogajalo: od grafične prenove servisa do personalizirane časovnice, dvosmernega ujemanja profilov, uvodnih sporočil, uvedbe lastne virtualne valute Cekinčki. Kaj še pride?

Naslednja večja novost bo celovita predstavitev novega koncepta spletnega spoznavanja, ki bo zagotavljala, da samski popolnoma brez truda vzpostavijo stik in izmenjajo uvodna sporočila z zanje najboljšimi kandidati, ter se osredotočijo izključno na pogovore in zmenke.

Ona-on.com je v zadnjih letih močno izboljšal uporabniško izkušnjo in uporabnikom olajšal iskanje partnerja prek spleta.

Ne zamudi vseh novosti, ki ti iskanje prave ljubezni močno olajšajo – registriraj se tukaj.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori