VIDEO: Omar Naber ~ Zaradi ljubezni verjamem v nekaj nad nami!

Biti v razmerju in biti samski imata svoje prednosti in slabosti.

Omar Naber je glasbenik, pevec, pisec besedil, kitarist in za marsikatero predstavnico nežnejšega spola nadvse simpatičen predstavnik močnejšega spola. Kaj ima povedati o ljubezni? Preveri v intervjuju spodaj …

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

Najpomembneje mi je biti SREČEN!

Zadnje čase mi je v življenju najbolj pomembno biti srečen, imeti notranji mir in biti izpolnjen. Imam srečo, da vse to dosegam z glasbenim udejstvovanjem, brez katerega ne vem, kaj bi. Trenutno ogromno ustvarjam, a se zavedam, da se počasi daleč pride. Potrpežljivost je lastnost, ki jo pridobiš z leti. Vsaka skladba, vsak projekt ob svojem času.

6G4A5926-minZadnje čase aktivno nastopate z Otom Pestnerjem in Urošem Peričem. Za kaj ste se odločili za obujanje zlatih časov Las Vegasa?

Do ideje o konceptu ’Trip To Las Vegas’ je prišlo precej spontano.
Z Otom Pestnerjem sva se na neki prireditvi zaklepetala, se zelo ujela in najprej zmenila za duet. Kmalu nato je prišlo do ideje o skupnih nastopih, ki so bili zelo uspešni in pri publiki nadvse dobro sprejeti.
Strinjala sva se, da potrebujeva še dodano vrednost in Uroš Perič je bil daleč najboljša izbira. Izredno vesela sva bila, da je v trenutku privolil v sodelovanje. Zdaj so vsi naši koncerti razprodani.

Kaj za vas pomeni ljubezen?

Zaradi ljubezni nikoli ne obupam!

Ljubezen je vse. Sliši se naivno in morda patetično, vendar resno mislim. Ljubezen je zadeva, zaradi katere verjamem v nekaj nad nami. Živeti brez nje bi bilo popolnoma brez smisla. Opisati ljubezen je nemogoče, vsaka je posebna, vsaka drugačna. Ljubezni je nešteto vrst. Iz dneva v dan se spoznavam z novimi vrstami te čudovite reči, ki me žene naprej pri mojem glasbenem ustvarjanju. Zaradi nje nikoli, nikoli ne obupam.

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Omar-minAbsolutno. Kot sem povedal, brez tega glasbenik ne more ustvarjati. A ne govorim o ljubezni v razmerju ženska – moški. Govorim o splošnem pojmu. Odnos med spoloma je sicer zaradi človeškega spolnega nagona ena najmočnejših, a samo ena od neštetih vrst ljubezni. V vsaki stvari jo poskušam najti. Prvi korak do tega je iskati v rečeh dobre stvari, in ne napake.

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Svet brez težav.

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

Poskušam ljubiti vse. Vse stvari, vse ljudi. Tudi ljudi, ki so me prizadeli. Tudi ljudi, s katerimi zaradi preteklih težav nimam stikov in odnosov. Tudi ljudi, s katerimi se energijsko ne ujamem, poskušam imeti rad. Če ne drugega, v njem skušam videti ljudi, ki sem jih imel rad v preteklosti in se jih tako rad spominjam. Seveda pa žal ne uspe prav vedno.

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

10264205_962875717059662_7090816203862681460_o-minNimam natančnega odgovora. Tako biti v razmerju kot biti samski imata svoje prednosti in slabosti. Prepričan pa sem, da je bolje ostati samski, kot biti z nekom, ki ni stoodstotno vreden tvojega časa in seveda obratno. Rajši sem samski, kot v razmerju, kjer nisem popolnoma srečen in kjer kompromisov ne sklepam z največjim veseljem in ljubeznijo.

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Lahko povem, da se mi je zgodilo, da sem bil manj srečen z dekleti, s katerimi sem bil v razmerju kot z enim dekletom, s katerim nisva imela nič. Slednje je bilo veliko bolj čarobno. Sicer zelo nenavadno ampak krasen spomin za celo življenje. Zgodbic pa ne bom našteval, ker jih je preveč 🙂

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno 😉 Kako pri vas, lepi spomini…?

Spomin na prvi poljub: Bilo je nerodno!

Oh, oboje je bilo zelo slabo in nerodno :).
Žal sem odraščal v okolju s slabimi vzorci, tako v družini kot v družbi in tem stvarem nisem znal pripisati vrednosti, ki bi si jih zaslužile. Do pravega odnosa do teh stvari sem prišel sam, sčasoma, z veliko razmišljanja in samovzgoje.

14324155_1488285191185376_3581029995019730500_o-minInternet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev danes spozna prek spleta?

Seveda verjamem. To se mi ne zdi nič slabega, kvečjemu dobro.
Možnosti je več, poti so odprte in lažje najdemo partnerja, ki je najbolj idealen za nas.

Ona-on.com, največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Omar Photo YouTube-minNiti ne! Zelo vesel sem, da pomagate ustvarjati nove zgodbe, nove ljubezni, tudi družine in skupnosti. Vaš doprinos k družbi se mi zdi neprecenljiv.

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

Ne bi vedel, ampak sem skoraj prepričan, da ja 🙂

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Naj ostanejo raje samski, kot da bi se odločili za razmerje s partnerjem, kjer ne bi bilo brezpogojne ljubezni. Naj gredo v razmerje s človekom, katerega glavna želja je partnerja osrečiti. S človekom, ki želi dati. In ne vzeti.

Deli
Prejšnja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 18.3. - 24.3.2019
Naslednja objavaNajina zgodba: Za video spomine bo skrbel Jaka Sajovic
Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori