Ko ona išče njega | Zasebni stiki

Pred “davnimi časi” je prevladovalo mnenje, da je moški tisti, ki mora storiti prvi korak in nakazati, da ga zanima določena ženska.

ona išče njega na ona-on.com

A časi se spreminjajo in s pomočjo spletnih portalov ter aplikacij, dandanes z lahkoto tudi ona išče njega.

Če so samska dekleta nekoč svojega princa čakala dokler se ta ni pojavil pred njihovimi vrati, je danes to vsekakor drugače. Flirtanje v lokalu ali v restavraciji, je nekaj povsem običajnega. Dekleta na ta način nemalokrat spravijo moške v zadrego, po drugi strani pa v tem primeru že pridobivajo pomembne informacije. Moški, ki se odzove pogumno, sporoča marsikaj o sebi. Seveda pa tudi tisti, ki nakažejo pretirano zadržanost in nekomunikativnost.

Spletni servis ona-on je vodilni v Sloveniji.

Ona išče njega tudi na spletnih portalih za zmenke

K sreči obstajajo tudi spletne strani za zmenke in mobilne aplikacije, ki poskrbijo za to, da iskanje zmenka postane precej bolj udobno, hitro in tudi kvalitetno.

In ne le to!

Posebni algoritmi in filtri nam pomagajo najti čim bolj popolnega partnerja oz. zmenek. Včasih je ljubezen na prvi pogled tista, ki vžge, a vsekakor je dejstvo, da se dva, ki delita veliko skupnih interesov, hitreje in “usodneje” zbližata.

Prav časa pa nam vse bolj kronično primanjkuje.

Preizkusi ona-on.com brezplačno!

Kakšnega moškega iščejo ženske?

Morda je nekoliko nerealno govoriti o tem, da vse ženske delijo iste kriterije, ko vprašanje nanese na iskanje moškega. Kljub temu pa je dejstvo, da ženske vsekakor zanimajo moški, ki so:

  • samozavestni,
  • jih znajo spraviti v smeh,
  • so jim všeč na videz,
  • so inteligentni, razgledani,
  • neodvisne (živeti z njegovo mamo res ni njen cilj),
  • kljub šaljivosti, dovolj resni za pravo zvezo.

Je sploh mogoče najti pravo ljubezen preko digitalnih medijev?

O ja! Že večkrat dokazano, se je prav s pomočjo spletnih portalov spisalo že nič koliko lepih zgodb. Sledile so tudi poroke in prav o teh srečnih zgodbah pišemo tudi v naši rubriki “Zgodbe parov”.

Na spletni strani ona-on.com imamo trenutno kar okoli 80.000 mesečno aktivnih uporabnikov, zato ni bojazni, da zase ne bi našli zanimivega zmenka. Potem pa … kdo ve. 😉

1 komentar

Odgovori