Osvoji svojo simpatijo s plesnimi koraki!

Po plesne korake v plesno šolo La Bolita

ona-ona-zasebni-stiki-resn-zveze-zmenki-la-bolita1

Dokazano je, da so ljudje, ki znajo plesati, bolj privlačni in imajo tako več možnosti, da osvojijo svojo simpatijo. Si tudi ti med tistimi, ki potrebuje samozavest, da bo suvereno nastopil na plesišču ali le malce vaje, da obnoviš svoje plesno znanje?

Če si že plesni mojster ali pa začetnik, v plesni šoli La Bolita bodo tvoje plesno znanje povzdignili na višji nivo. Plesni učitelj Aleš Višček ples poučuje že od svojega 19. leta, zato si lahko brez skrbi, da boš v dobrih rokah.

V La Boliti se lahko naučiš družabnih plesov, kot so angleški in dunajski valček, foxtrot in druge popularne plese. Če imaš raje bolj sensualne ritme, potem bo zate pravšnji tečaj latino-ameriških plesov: salse, bachate, rumbe, … Plesni tečaji trenutno potekajo v večjih slovenskih mestih.

Navduši na plesišču z La Bolito

In ko že znaš dovolj, se lahko udeležiš novoletnega plesa, plesa v maskah, pomladnega plesa, plesnih izletov in plesnih delavnic v Novigradu, ki potekajo dvakrat letno po en teden. Konec plesne sezone pa se lahko s soplesalci podružiš še na zaključnem pikniku.

Suvereno otvorita plesišče na poroki

Prvi ples mladoporočencev je ena izmed najbolj pričakovanih poročnih dejanj. “Poročni ples ni obveznost, ki jo čutita, ampak je ples, ki mora izžarevati srečo in ljubezen,” pravijo v plesni šoli La Bolita.

V La Boliti bodo prisluhnili vajinim željam in skupaj z vama pripravili poročno koreografijo, ki bo navdušila vaju in vajine svate. “Klasika poročnega plesa je vsekakor angleški valček, ki poskrbi za zelo eleganten ambient. Ker pa si vsi tega ne želijo, si lahko mirne volje omislijo kaj bolj ognjevitega,” še dodajajo.

Navduši na plesišču z La Bolito

Ni komentarjev

Odgovori