Pismo Tine in Luke

Tina & Luka ti v mesečnem javljanju predstavljava novosti na ona-on.com ter zaupava nasvete in napotke za uporabo ona-on.com.

Živijo!

Sva Tina & Luka, tvoja osebna virtualna asistenta na poti do pravega partnerja. Meniva, da lahko z malo vzpodbude, že v mesecu maju tudi ti spoznaš partnerja.

Poglejmo!

 


🏆 [ZANIMIVOST] 80.000+ mesečno aktivnih uporabnikov na ona-on

Vse več nas je! Aktivno ona-on uporablja kar 80.000 Slovencev.


💞 [AKCIJA -30%] Maj je mesec ljubezni … ❤️ Začuti jo tudi ti!

Zakaj izkoristiti -30%? Ker se pri nas druži največ samskih in brez težav najdeš pravo osebo zase. Dovoli, da ti podariva 30% POPUST!


💯 [ČLANEK MESECA – Najbolj brano] Kako ne začeti prvega zmenka?

Klikanje na ona-on je obrodilo sadove in na vrsti je prvi zmenek v živo. Pozitivna trema in nekaj strahu kako začeti vajino spoznavanje brez uporabe tipkovnice. Beri dalje…

 


📔 [KNJIGA] Kako sva našla popolno ljubezen: Na portal za zabavo

˝Jutri bo silvestrovo. Jaz pa bom doma čisto sama. Otroke skrbi, da bom osamljena, a jim zagotovim, da mi bo čisto dobro. Mogoče bom pa končno le prižgala …˝ Beri dalje …

 


 💖 [NAJINA ZGODBA] Samo še 1 mesec do GLASOVANJA

Poznaš par, ki se je spoznal na ona-on? Iščeva zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on! Za pare in zate pa imava pripravljena lepa darila!😉 Preveri.

 


🏆 [OBLETNICA] 20 let in 27.000 ljubezenskih zgodb

Začetki ona-on segajo v leto 2001, vse od takrat in vsako leto bolj uspešno združujemo Slovence in širimo ljubezen. Preveri.

 

Želiva ti obilo uspehov in užitkov ob uporabi ONA-ON. 

Tvoja osebna virtualna asistenta,

Tina & Luka

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori