Pismo Tine & Luke: Ljubezen ❤️ premaga tudi korono!

Tina & Luka ti v mesečnem javljanju predstavljava novosti na ona-on.com ter zaupava nasvete in napotke za uporabo ona-on.com.

Živijo!

Sva Tina & Luka, tvoja osebna virtualna asistenta na poti do pravega partnerja, in ti prvič piševa v pismu, ki bo odslej posebej zate prihajalo vsak mesec z novostmi na ona-on. V zadnjih mesecih se je na ona-on dogajalo res veliko, poglejmo skupaj.

 

 


[AKCIJA -30%] Naj že decembra letijo ljubezenske iskrice!

Zate sva v tem prazničnem času pripravila posebno praznično ponudbo. Zdaj lahko pišeš sporočila, se dogovarjaš za Avdio Video zmenke in koristiš Članske VIP ugodnosti za kar 30% ceneje! IZKORISTI POSEBNO PRAZNIČNO AKCIJO TUKAJ.


[ZMENKI V ČASU KORONE] Kako med štirimi stenami spoznati simpatije?

Epidemija koronavirusa je povzročila, da temeljito premislimo o svojih odnosih in željah glede partnerja. Ker so fizični zmenki trenutno okrnjeni, je najboljša in najbolj varna pot spoznavanja prek spleta.

Zate sva pripravila nasvete, kako lahko svoje virtualne Avdio Video zmenke čim bolj izboljšaš. Preveri.


[KORAKI DO USPEHA] Tvoja osebna asistenca na poti do pravega partnerja!

Se ti kdaj zgodi, da pri spletnem spoznavanju enostavno ne veš, kaj storiti, da čim prej prideš do uspeha?

Najini nasveti ti bodo močno olajšali spoznavanje potencialnih simpatij. Preveri Korake do uspeha in kje točno se nahajaš ter kaj moraš še narediti, da končno spoznaš nekoga zase. Preveri.


[LETNE STATISTIKE] Leto 2020 rekordno!

Spletni zmenki so v letu, zaznamovanem po koronavirusu, rekordno narasli! Na ONA-ON smo letos zabeležili rekordno rast prav vseh številk uporabe servisa.

V VIDEU preveri, koliko več potencialnih simpatij čaka nate. Preveri.


[ČLANSKE VIP UGODNOSTI] Čas je, da postaneš najboljša verzija sebe!

Posebej za člane sva pripravila kopico najboljših ugodnosti najbolj priznanih slovenskih strokovnjakov. Pridruži se Zvezdani Mlakar, Saši Einsiedler, Urbanu Urbancu in mnogim drugim ter se izpopolni na področju osebne rasti, odnosov, športa pa tudi zabave. Psst, vmes najdeš tudi ideje za zmenke. 😉 Preveri.


[AVDIO VIDEO ZMENKI] Varni zmenki v času epidemije.

Je čas, da vajino spoznavanje popeljeta naprej? Preveri, kako lahko s pomočjo Avdio Video zmenkov svojo simpatijo bolje spoznaš in poglobiš vajino spoznavanje. Psst, kako se to dela, prikaževa kar midva v VIDEU – poglej si. Preveri.


[NAJINA ZGODBA] Vedno več ona-on parov!

Tudi letos nama je svojo zgodbo o spoznavanju na ona-on zaupalo več novih parov. Karli & Peter, Nina & Andrej, Simona & Ivan, Špela & Aleš ter drugi so se pridružili skupini ona-on parov. Preberi si njihove zgodbe. Preveri.

Želiva ti obilo uspehov in užitkov ob uporabi ONA-ON. 

Tvoja osebna virtualna asistenta,

Tina & Luka

Ni komentarjev

Odgovori