Pismo vodje: Novo leto je čas za nove začetke!

Januar 2018: V pričakovanju največjega dogodka za samske: Največjega spoznavnega žura ~ V pismu vodje portala Luka Kogovšek uporabnikom ona-on.com razkriva novosti!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-vodja-portala-luka

Živijo!

Januar, novo leto in novi začetki! Kako ti bomo pomagali izpolniti novoletne zaobljube? Z novostmi na ona-on, ki jih izkoristiš sebi v prid. Poglejmo!

 


[NOVOST] Če v ona-on klepetu s seznama sporočil odstraniš uporabnika (to storiš s klikom na x), se hkrati izbrišejo vsa sporočila, ki sta si jih izmenjala. Izbris sporočil je dokončen, zato premisli, ali res želiš izbrisati vsa sporočila določenega uporabnika.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki


[NAGRADNA ANKETA] Katere tehnike osvajanja in zapeljevanja Slovenci najpogosteje uporabljamo? Pomagaj nam do odgovorov in se poteguj za lepe nagrade. IZPOLNI TUKAJ.

spoznavanje-osvajanje-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki


[NAJVEČJI SPOZNAVNI ŽUR] Čas je, da odložiš miško in se prideš spoznavati, osvajati in zabavati na Največji spoznavni žur!

Zate bodo nastopili Antonija Šola, Sopranos, Edvard Kadič in še mnogi. Manjkalo ne bo tudi spoznavnih aktivnosti in nagradnih iger! Preveri dogajanje TUKAJ.

spoznavni zur


[SANKANJE] Si za bolj aktivno zimsko doživetje? Pridruži se nam na Sankaškem doživetju, kjer te čaka prijetna družba in kuhanček. Prijavi se TUKAJ.

dogodki za samske


[PLESNI TEČAJ] V novem letu je čas za nove plesne podvige – pridruži se nam na plesnem tečaju in osvajaj plesne korake. Prijavi se TUKAJ.

dogodki za samske

Lep pozdrav in veliko uspeha,
Luka, vodja portala ona-on.com

P.S. Vedno sprejemam komentarje in predloge, pišeš mi lahko tukaj.

Ni komentarjev

Odgovori