Pismo vodje portala: Juhu, jesen je tu!

Živijo!

Zakorakali smo globoko v jesen, kar pomeni, da se umirja tako narava, kot tudi mi. Da pa ti vseeno ne bo dolgčas, smo zate pripravili kar nekaj zanimivih vsebin

Preveri spodaj, kaj vse smo ti pripravili!


Ona išče njega[ŠOLA ZAPELJEVANJA] Jerneja Krapše svetuje ženskam (in moškim)

Strokovnjakinja za ustvarjanje idealnih partnerstev, Jerneja Krapše, je pripravila 10 zanimivih vsebin, ki vodijo do srečnega partnerstva.

 

>>> Preveri


[NOV MEJNIK] 25.000 parov na ona-on.com v 18-ih letih delovanja

Uspelo je njim, zakaj ne bi tudi tebi! Ona-on.com že dolgo ni več le virtualni prostor za spoznavanje samskih. Ponujamo ti neskončne možnosti za spoznavanje!

>>> Preveri 


[JESENSKO DRUŽABNO DOGAJANJE] Dogodki, kjer spoznaš nove prijatelje

Jeseni je narava pisana. Ponuja mnoge odtenke in prekrasne barve. Prav tako je tudi pri nas, kar se tiče jesenskega druženja. Ponujamo ti barvito paleto raznolikih dogodkov. Izberi ga zase tudi ti! Prijavi se in spoznaj uporabnike v živo!

>>> Preveri


[NOVO 2020] Natečaj Najina zgodba

Že šesto leto zapored nagrajujemo pare, ki so se spoznali preko ona-on.com. Prav vsakemu podarimo paket s 6 razvajanji. En par pa osrečimo s Sanjsko poroko.

>>> Preveri


[RAZISKUJEMO] Rezultati ankete Seks in Slovenci

V anketi pod okriljem spletnega portala Urgenca.com je sodelovalo preko 17.000 anketirancev, ki so poskrbeli za to, da vam lahko postrežemo z izjemno zanimivimi in žgečkljivimi rezultati o spolnih navadah v naši deželi.

>>> Preveri

Ni komentarjev

Odgovori