✉ Pismo vodje portala: Poletje & ljubezen v zraku!

Julij 2016 ~ Pismo vodje portala uporabnikom ona-on.com!

Živijo!

 

Poletje je tu, za številne čas dopustov v dvoje, nekateri pa še iščemo nove prijatelje, partnerja! Kaj smo počeli v zadnjem mesecu in kaj se obeta v kratkem?


✦ Za nami je Največji spoznavni piknik 4. Če si zamudil/a fotke in video-utrinke, si oglej, kako smo se imeli tule.

naslovna2


✦ Na ona-on smo ponovno pripravili številne novosti: Vsi novi člani odslej prejmete 3 super bonuse!

[VIP] Člansko sekcijo Ona On magazina s številnimi konkretnimi napotki, video-nasveti, kako najhitreje do pravega partnerja! Preveri tukaj.

[PRIROČNIK] Nov in dopolnjen sistematični vodnik, kako v enostavnih korakih do uspeha na ona-on, ki ga prejmeš ob plačilu članarine, dostopen tudi v VIP sekciji magazina. Za dekleta tukaj, za fante tukaj.

[SVETOVANJE] Telefonsko svetovanje (15 min, 1x mesečno, delovniki od 9h do 16h), pregled profila, uporabe ona-on, osebno svetovanje, kako najhitreje do uspeha! Pokliči na 080 64 61.


Sanjska poroka: Izbrali smo par, ki ga bomo naslednje leto sanjsko poročili! Spoznaj Moniko & Boruta, simpatičen par, ki se je spoznal na ona-on.com in spremljaj njuno pot do Sanjske poroke 2017!

monika in borut mail1


NOVO! Garancija na kontakte! Odslej vsem članom jamčimo kontakte ali pa brezplačno podaljšamo obdobje plačanega članstva za 2-krat! Preveri tukaj.


NOVO! Odslej se lahko zgodi, da prejmeš predstavitve novih uporabnikov, ki ti lahko ustrezajo glede na to, kaj iščeš, zato nanje le hitro odgovori, da se čim prej razvije pogovor in jih lahko spoznaš! Primer spodaj. 😉


✦ Prihaja 2. Gorski dan! Znano je dejstvo, da se največ pozitivnih ljudi najde v planinah. Pridruži se nam 6. avgusta na Krvavcu!


✦ Vabljen/a, da nas odslej redno spremljaš tudi na Ona On magazinu, kjer je vsak dan kaj novega in slediš novim videoposnetkom na našem YouTube kanalu.


Še odgovor na zelo pogosto vprašanje: Kdo so verificirani uporabniki?

To so najbolj resni iskalci, ki imajo tudi največ kontaktov in najhitreje pridejo do zmenkov v živo (imajo profilno sliko, potrjeno identiteto in plačano članarino).

Njihova sporočila so zato lahko vedno izpostavljena na vrhu, če želijo, prejmejo potrdilo o prebranih sporočilih in imajo možnost iskanja drugih verificiranih uporabnikih. Preveri, kaj ti manjka do verifikacije profila tukaj.


Lep pozdrav in veliko uspeha,
Luka, vodja portala ona-on.com

P.S. Vedno sprejemam komentarje in predloge, pišeš mi lahko tukaj.

Ni komentarjev

Odgovori