Pismo vodje portala: Pomlad je čas za akcijo!

Marec 2017 ~ Pismo vodje portala uporabnikom ona-on.com!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-luka

Živijo!

Ptički so se oženili, mi pa že s polno paro drvimo proti mesecu ljubezni in vročemu poletju! Kaj smo pripravili za lepo pomlad?

 


[NAJINA ZGODBA] Zbiramo ljubezenske zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on! Poznaš kak par? Povej jima za natečaj Najina zgodba – čaka te lepa nagrada!

Če nam zrihtaš zgodbo, ti damo neomejeno članarino. Splača se!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-monika-borut


[NAGRADNA ANKETA] Ljubezen še iščeš? Kakšna je tvoja izkušnja s spletnim spoznavanjem? Si spoznal/a prijatelje, bivšo simpatijo, nekdanjega partnerja ali partnerko? Povej nam svojo zgodbo & osvoji lepe nagrade!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-moja-zgodba-nipke


[NOVO!] Odslej bodo uporabniki na tvojih seznamih Ogledi in Simpatije razporejeni drugače. Tisti, ki si jih še nisi ogledal/a, bodo na vrhu seznamov, tisti, ki si jih že ogledal/a, pa pod temi. Tako bo lažje poiskati prave simpatije, kajne?


[NOVOST] Odslej možnost samodejnega obnavljanja članarin in v povezavi s tem nekoliko dopolnjeni pogoji uporabe. Več o novih možnostih si oglej na Magazinu!


[UTRINEK] V Mali drami smo se spoznavali ob koktajlih in sladkih prigrizkih ter odlični predstavi. Oglej si foto utrinke!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-spoznavni-dogodki-za-samske-drama


[VIDEO] Na ona-on Magazinu spremljaj video pričevanja strokovnjakov, zgodbe parov, mnenja slavnih S-LOVE-ncev in utrinke s spoznavnih dogodkov! Poglej video.


[SPOZNAVNI DOGODEK] Že veš, kje boš na prvih spomladanskih počitnicah? Vabimo te v Novigrad na Plesno delavnico. Plesa in spoznavanja ne bo manjkalo! PREVERI, kaj smo pripravili zate!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-plesna-delavnica

Lep pozdrav in veliko uspeha,
Luka, vodja portala ona-on.com

P.S. Vedno sprejemam komentarje in predloge, pišeš mi lahko tukaj.

Ni komentarjev

Odgovori