✉ Pismo vodje portala: Številne novosti na Ona On!

Februar 2017 ~ Pismo vodje portala uporabnikom ona-on.com!

Živijo!

luka-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze

 

Začetek leta je pri nas vedno poln aktivnosti! Od Največjega Zmenka na slepo 8, raziskave o zmenkih in spoznavanju med Slovenci, vse do številnih dogodkov! Oglejmo si skupaj, kaj je novega in kaj nas čaka!

 


[NAGRADNA IGRA] Nipke je predstavil svojo zgodbo o spoznavanju prek spleta v videospotu Bejba iz neta. Kakšna pa je tvoja zgodba? Zaupaj nam svojo zgodbo z neta tudi ti in se poteguj za lepe nagrade!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-pismo-vodje (3)


[NOVO!] Na profilu simpatije, s katero še nista klepetala, lahko odslej vidiš kaj jo odlikuje. Če bosta imela na primer ogromno skupnih interesov ali pa visoko astro ujemanje, se ti bo to prikazalo v vijoličnem okvirju pod predstavitvenim stavkom. Stopi v akcijo!


[NAJVEČJI ZMENEK NA SLEPO] Za nami je največji spoznavni dogodek leta ~ Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 8. Kaj se je dogajalo in kakšno presenečenje smo pripravili? Oglej si FOTKE in VIDEO!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-pismo-vodje (4)


[NOVO! RAZISKAVA O ZMENKIH] A veš, da kar 85% samskih Slovencev in 75% samskih Slovenk ljubezen išče tudi prek spleta? Kam najraje gremo na prvi zmenek? Poglej si zanimivo infografiko!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-pismo-vodje (1)


✦ LJUBEZEN OD A DO Ž: Na največji slovenski konferenci o ljubezni bodo na vprašanja odgovarjali priznani predavatelji – tudi vodja portala ona-on Luka Kogovšek, dr. Zoran Milivojević, Bruno Šimleša in drugi. PREVERI dogajanje.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-pismo-vodje (7)


✦ VALENTINOV ZADETEK V POLNO: Na letošnje valentinovo pridobi teoretično znanje o zapeljevanju in ga preizkusi še v praksi – na hitrih zmenkih! PREVERI kaj se lahko naučiš.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-pismo-vodje (6)


✦ PLESNI TEČAJ: Začenjamo nov krog plesnih tečajev z odličnim plesnim učiteljem Alešem Viščkom. Zamigaj na ritme družabnih plesov! PREVERI program.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-pismo-vodje (5)


✦ ZMENEK S KULTURO: Tudi letos bo zmenek s kulturo potekal v Mali drami ob ogledu gledališke predstave Sakešvili. PREVERI kaj sledi po predstavi.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-pismo-vodje (2)

Lep pozdrav in veliko uspeha,
Luka, vodja portala ona-on.com

P.S. Vedno sprejemam komentarje in predloge, pišeš mi lahko tukaj.

1 komentar

Odgovori