Pismo vodje: Septembrske dogodivščine na ona-on

Skozi september smo 'dirkali' v stilu formule 1 in v cilj prišli z Websi zmago za najboljšo mobilno aplikacijo leta 2018.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-vodja-portala-luka-poletna

Živijo!

september je nekakšen mesec začetkov, novih zagonov in novih izzivov. Mi smo si jih zadali zelo veliko in to zaradi tega, da bomo tebi še bolj všeč. Najbolj smo ponosni na Websi ZMAGO!

 


Najboljsa mobilna aplikacija[WEBSI: 1. mesto] Najboljša mobilna aplikacija 2018 je ona-on.com

Strokovna žirija je izbrala! Najboljša mobilna aplikacija leta 2018 je ona-on.com. Drugo mesto zaseda Petrol d. d., tretje pa Loterija Slovenije.

>>> Preveri


 

1000x666[NOVO!] Ljubezenski horoskop  

Se sprašuješ kakšen bo tvoj teden? Katero je pravo znamenje in s kom se ujameš? Odslej ti bo vsak teden v pomoč pri izbiri simpatij tedenski horoskop, ki ga piše Špela Plemelj.

>>> Preveri


 

Predavanje-1000x666[DOGODEK] Ljubezen, govorica telesa in zapeljevanje

Ali sem simpatiji všeč? Kako ustvariti pravilen prvi vtis? Kako se pravilno poljubiti? Na ta vprašanja bo na predavanju odgovarjal Edvard Kadič.

>>> Preveri


 

Jesen-600x400[DOGODEK] Jesenska pustolovščina na Domačiji Vesel

Skupaj z jesenjo pridejo tudi krajši dnevi. Dan je še vedno dovolj topel za potepanje v naravi, letni čas pa kot nalašč za pokušanje mladega vina in kostanja. Pridi, ne bo ti žal!

>>> Preveri


Alfa-600x400[ŠOLA ZAPELJEVANJA] Edvard Kadič – Izobraževalni video portal

Že slediš video nasvetom? Edvard Kadič, strokovnjak na področju komunikacije in govorice telesa ti bo v pomoč v tedenskih video javljanjih.

>>> Preveri


Monika&Borut (2)[NAJINA ZGODBA] Natečaj Najina zgodba 2019 se je pričel

Tina ponovno zbira zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com. Poznaš kakšen par tudi ti? Predstavi nam ga, mi pa ti v zameno damo NAGRADO!

>>> Preveri


41926131_10211781031711172_122117941838741504_o-min[EKIPA ONA-ON.COM] Teambuilding: Karting

Zmagovalna ekipa mora vsake toliko napolniti baterije in se sprostiti. Nove moči smo nabirali na teambuildingu na kartingu.

>>> Preveri

Vodja portala ona-on.com, utelešenje Kupida. Vedno na lovu za izboljšavami in novimi parčki.

Ni komentarjev

Odgovori