Pismo VP: AKCIJA -30%, šola zapeljevanja in spoznavni dogodki za samske!

November 2017: Od AKCIJE -30% do video Šole zapeljevanja na ona-on Magazinu ~ V pismu vodje portala Luka Kogovšek uporabnikom ona-on.com razkriva novosti!

pismo vodje portala

Živijo!

Že v pričakovanju veselega decembra? Poglejmo novosti, ki smo jih v novembru pripravili na ona-on.

 


[AKCIJA – 30 %] Izkoristi predpraznični 30 % popust na vse članarine in najdi nekoga za zimsko stiskanje pred kaminom.

akcija-ona-on-zasebni-stiki2


[NOVOST] Odslej išči prave simpatije zase s pomočjo skupnih interesov in glede na želene lastnosti simpatije! Preveri svoje zadetke.

Kako deluje? Izpolni svoj profil, še posebej razdelka Moji interesi in Lastnosti partnerja. Vključi še drsnik in prikazovali se ti bodo uporabniki, ki ti res ustrezajo. Več o tem preberi tukaj.


[ŠOLA ZAPELJEVANJA] Strokovnjak za zapeljevanje Edvard Kadič in ona-on predstavljata novo rubriko Video nasveti, kjer bomo razkrivali skrivnosti zapeljevanja.

sola-zapeljevanja-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki


[VINSKI ZMENKI] Vinsko obarvani zmenki so postregli z novimi znanji o kulturi pitja vina in novimi poznanstvi. Preveri kaj vse smo se naučili.

spoznavni-dogodki-za-samske-vinski-zmenki-zasebni-stiki


[FOTO DELAVNICA] Na foto delavnici smo spoznavali osnove fotografije, naredili nekaj selfijev za profilno fotko in se ob tem še spoznavali. Preveri s kakšnimi foto izzivi smo se spopadali.

spoznavni-dogodki-za-samske-foto-delavnica-zmenki-zasebni-stiki


[MARTINOVANJE] Martinovo soboto smo preživeli v Prekmurju ob žlahtni kapljici in kulinaričnih dobrotah. Preveri kako smo se imeli.

spoznavni-dogodki-za-samske-martinovo-zasebni-stiki2


[SPOZNAVNI IZLET] Privošči si decembrsko vzdušje v madžarski prestolnici! Preveri kaj vse te čaka na enodnevni pustolovščini.

spoznavni-dogodki-za-samske-budimpesta-zasebni-stiki


[PLESNI TEČAJ] Zapleši z nami v novo leto – nauči se novih plesnih korakov ali pa obnovi svoje plesno znanje ter ob tem še koga spoznaj. Prijavi se na plesni tečaj.

spoznavni-dogodki-za-samske-plesni-tecaj-zmenki-zasebni-stiki


[MOJA ZGODBA] Veš, kako se spoznavamo ­na spletu? Preberi izkušnje Slovencev s spletnim spoznavanjem in si z njihovimi zgodbami pomagaj do lastne zgodbe o uspehu.

ona-on-zmenki-zasebni-stiki-moja-zgodba

Lep pozdrav in veliko uspeha,
Luka, vodja portala ona-on.com

P.S. Vedno sprejemam komentarje in predloge, pišeš mi lahko tukaj.

Ni komentarjev

Odgovori