Pismo VP: Ona-on.com uradno NAJ servis za zmenke v Sloveniji 2020!

V pismu vodje portala Luka Kogovšek uporabnikom ona-on.com razkriva novosti!

Živijo!

Počaščeni smo, da smo na podlagi raziskave Valicona tudi uradno postali NAJ servis za spletne zmenke v S-love-niji!

Vse o tem in o aktualnih priložnostih za druženje preberi spodaj.


[RAZISKAVA] Ona-on je vodilni portal za zmenke!

Ona-on je po raziskavi Valicon najbolj prepoznana blagovna znamka na področju zmenkov, ki je v očeh Slovencev izrazito usmerjena v resne zveze in je pri tem tudi najbolj uspešna. Samski, ki iščejo sorodno dušo na ona-on.com, še posebej cenijo zasebnost, varnost ter dobro pomoč in podporo pri iskanju partnerja. Preberi več.


[KONFERENCA] Vse o ljubezni na Ljubezen od A do Ž

Že četrta slovenska konferenca o ljubezni in medsebojnih odnosih Ljubezen od A do Ž bo v soboto, 14. marca 2020 ob 10.00, napolnila Festivalno dvorano Ljubljana in postregla z odgovori na številna ljubezenska vprašanja! Preberi več.


[PLESNI TEČAJ] Nabrusi pete in osvoji s plesnimi koraki

Se želiš naučiti plesati z ekipo strokovno usposobljenih plesnih učiteljev z dolgoletnimi izkušnjami, ob tem pa spoznati nove ljudi? Pridruži se nam na plesnem tečaju za samske, kjer te bomo v sproščenem in pozitivnem vzdušju naučili prvih plesnih korakov ali nadgradili tvoje plesno znanje. Preberi več.


[DELAVNICE] Za boljšo samopodobo in samozavest

Čas je, da začneš nadgrajevati svojo samozavest! Pridruži se nam na tedenskih delavnicah, kjer ti pomagamo, da se pripraviš na srečen partnerski odnos in da začneš vzpostavljati pristne prijateljske in funkcionalne poslovne odnose. Preberi več.


[SLAVNI NAM ZAUPAJO] Znani Slovenci o ljubezni in spletnem spoznavanju

Ana iz Bepop je partnerja spoznala na spletu, sestrična Ranka Babića je svojega partnerja našla prav na ona-on, najbolj slavni župnik ta hip, Martin Golob, pa je poročil že nekaj ona-on parov. Slavni Slovenci so nam zaupali, kaj njim pomeni ljubezen in kaj menijo o spletnem spoznavanju. Preberi več.


[NAJINA ZGODBA] Manja & Gašper sta nam zaupala …

… svojo zgodbo o tem, kako je Manja končno dobila to, kar je tudi sama vedno dala. Poznaš kakšen ona-on par? Naj nam zaupata svojo zgodbo o spoznavanju, ti pa prejmeš neomejeno članstvo. 😊 Preberi več.

Ni komentarjev

Odgovori