FOTO in VIDEO: Pivo, krofi in spletni prvaki – obiskali smo WEBSI dan!

Petkovo popoldne smo preživeli na podelitvi nagrad za najboljše digitalne projekte WEBSI.

Ona-on.com delegacija na WEBSI dnevu (od leve): vodja podpore uporabnikom Florijan Pajk, vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek, vodja projekta Najina zgodba in spoznavnih dogodkov Tina Centrih, urednica ona-on.com Magazina Tamara Prejac Čas.

Ekipa ona-on (predvsem marketinški del ekipe) se v petek ni dala odgnati tudi dežnemu nalivu, ki nas je spremljala vso pot do nakupovalnega središča BTC. V ABC Hubu se je namreč odvijal že četrti WEBSI dan, katerega vrhunec je bila podelitev WEBSI nagrad za digitalne presežke Slovenije.

Da smo lažje dočakali podelitev, smo najprej prisluhnili predavanjem na temo marketinga in interneta ter se v odmorih ob kavi in krofih družili z najboljšimi iz industrije.

Za uvod v WEBSI dan so poskrbela različna predavanja: od Pitchanja v živo, kjer smo lahko videli najboljše v izzivu Telekoma Slovenije, do okrogle mize o digitalnem marketingu.

Vmes smo se skupaj s svetovalcema za uporabniško izkušnjo Mitjo Mavsarjem in Nikom Lorbegom podučili o uporabniški izkušnji, ugotavljali argumente za in proti vsebinskemu marketingu z Nenadom Senićem in Primožem Inkretom iz PM, poslovni mediji, izkušali (ne)pričakovano z “native” oglaševanjem in Uršo Mivšek Sitar iz AV studia in z Matejem Vengustom iz podjetja NERVteh spoznali simulator vožnje, ki lahko voznikom pomaga, da izboljšajo svoje reakcije v danih situacijah.

Ona-on.com delegacija na WEBSI dnevu (od leve): vodja podpore uporabnikom Florijan Pajk, vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek, vodja projekta Najina zgodba in spoznavnih dogodkov Tina Centrih, urednica ona-on.com Magazina Tamara Prejac Čas.
Od leve: vodja projekta Najina zgodba in spoznavnih dogodkov Tina Centrih, vodja podpore uporabnikom Florijan Pajk, urednica ona-on.com Magazina Tamara Prejac Čas.

Prisluhnili smo tudi okrogli mizi Pokemon GO vs. korporativne komunikacije vs. nova era marketinga, kjer je vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek vodil debato o marketingu v digitalni dobi.

Sodelujoči strokovnjaki pri okrogli mizi Filip Dobranić (digitalni strateg, LUNA TBWA), Karmen Mlinar (vodja digitalnih projektov, Lidl Slovenija), Milena Jakovljević (vodja digitalnega marketinga, Mediodrom), Manca Uršič Rosas (direktorica marketinga, Plastika Skaza) in Urška Saletinger (vodja projektov, Infinum) so ugotavljali, da so mobilniki prihodnost in da vse več ljudi “snapa” – uporablja Snapchat.

Po izobraževalnem popoldnevu in sladkemu okrepčilu, smo izvedeli še, kateri digitalni projekti so letos najbolj navdušili žirijo, nato pa smo druženje nadaljevali ob mini burgerjih in kozarcu piva.

Ni komentarjev

Odgovori