Čestitamo! Uspešno si se registriral/a na portalu ona-on.com, se v nekaj stavkih predstavil/a in objavil/a profilno fotografijo. Kaj pa zdaj? Kako naprej?

Garancija na vzpostavitev kontaktov je tvoje jamstvo, da se bo tvoja komunikacija odvijala na mesečni ravni!

Odločil/a si se, da boš dodal/a še nekaj informacij o sebi oz. dopolnil/a svoj profil. Prebral/a si, da boš imel/a s 100% izpolnjenim profilom več uspeha pri navezovanju stikov in večje šanse za zmenke v resničnem življenju. Izbral/a si članarino, da lahko neomejeno komuniciraš z uporabniki. Kljub temu, da si prebral/a večino ljubezenskih nasvetov iz našega magazina, se še vedno sprašuješ, ali bo sploh kdo odgovoril na tvoje sporočilo, ti bo kdo poslal sporočilo, boš lahko s kom navezal/a daljši pogovor …

Garancija na kontakte – brez tveganja ob plačilu članstva!

No, naj te potolažimo. Pri nas imamo nekaj, kar se imenuje Garancija na vzpostavitev kontaktov.

Kaj je to?

Garancija na kontakte – brez tveganja ob plačilu članstva!

Odgovornost za tvoj uspeh pri navezovanju stikov prevzamemo mi. Imej stike, ali pa ti brezplačno podvojimo obdobje članstva!

Garancija na vzpostavitev kontaktov ti jamči, da boš v enem mesecu prejel/a vsaj en odgovor na poslana sporočila oz. boš imel/a priložnost odgovoriti na najmanj eno sporočilo, ki ti ga bo poslala druga oseba, članica našega portala.

Odgovornost za tvoj uspeh pri navezovanju stikov prevzamemo mi. Imej stike, ali pa ti brezplačno podvojimo obdobje članstva!

Če ti kljub temu, da si se potrudil/a pri sestavljanju sporočila in si uporabil/a ves šarm, ki ga premoreš, ne uspe vzpostaviti pogovora z uporabnico/uporabnikom, ki je pritegnil/a tvojo pozornost, dobiš gratis članarino.

Mesečna članarina

Npr. če je tvoja zadnja vplačana članarina trajala en mesec, ti bomo brezplačno dodelili še dva mesece članarine. Se pravi, obdobje tvoje zadnje vplačane članarine x 2 = obdobje članarine, ki ti jo častimo.

3-mesečna članarina

Če si imel/a 3-mesečno članarino in v teh treh mesecih nisi prejel/a vsaj treh odgovorov na svoja sporočila oz. ti niso pisali vsaj trije, ki si jim odgovoril/a, dobiš še pol leta zastonj članarine.

Polletna članarina

Če si izbral/a polletno članarino in si v tem času z vsaj šestimi osebami nisi izmenjala niti enega sporočila, ti častimo enoletno članarino.

Če imaš neomejeno članarino je ta garancija brezpredmetna, saj le-ta nikoli ne poteče. Verjamemo, da ti bo po določenem času, ko boš izpilil/a svoje tehnike zapeljevanja, uspelo navezati stik z osebami po tvoji meri, med katerimi boš lahko izbral/a izbranko/izbranca svojega srca.

Kdaj lahko uveljavljam garancijo?

Kot pri vseh podobnih storitvah, tudi tukaj obstajajo določene stvari, ki jih moraš narediti, da lahko uveljavljaš garancijo na vzpostavitev kontaktov:

  • svoj profil moraš v celoti (100%) izpolniti,
  • objaviti moraš najmanj eno profilno fotografijo,
  • ves čas trajanja članarine se moraš najmanj 3-krat tedensko prijaviti na ona-on.com
  • kontaktirati moraš najmanj 15 oseb mesečno.

Kaj vse se šteje za kontakt?

Ko rečemo ‘kontakt’, mislimo na vse oblike komunikacije ena-na-ena. Kontakt pomeni, da si odgovoril/a na sporočilo druge osebe, ali pa je druga oseba odgovorila na tvoje sporočilo. Za ‘kontakt’ se poleg pošiljanja besedilnih sporočil šteje tudi pošiljanje daril, video animacij, emotikonov (smeškotov). Sem spada tudi komentiranje fotografij drugih uporabnikov.

Kako lahko uveljavljam garancijo?

Za uveljavljanje garancije nam najkasneje tri dni po izteku članstva piši po e-pošti ali nas pokliči na našo brezplačno telefonsko številko. Ko bomo prejeli tvojo zahtevo, bomo preverili, ali si upravičen/a do dodelitve gratis članarine. Če bomo ugotovili, da izpolnjuješ vse, kar je potrebno za uveljavljanje garancije, jo dobiš brez kakršnihkoli dodatnih vprašanj ali zahtev.

Zakaj je to koristno zame?

Ker tako za svoj denar dobiš več! Če si aktiven in se ti še ni nasmehnila sreča, lahko podaljšaš svoje članstvo.

Kje to vključim?

Garancije na kontakte ti ni treba vključiti. To je dodan bonus, ki ga dobiš ob plačilu članarine.

Srečno!

Preberi še naslednje plonkce:

Ni komentarjev

Odgovori