Plonk’c ~ Predstavitev uporabnikov – Orodje za prebijanje ledu na ona-on.com

Kaj pa je sploh to? Zakaj je to koristno zame? Kako pa vem, če to uporabljajo drugi na portalu? Kje to vključim? Nič več vprašanj ~ pojasnila dobiš v Plonk'cu, tvojemu osebnemu pomočniku do ona-on.com storitev.

Skozi leta delovanja portala smo na podlagi izkušenj uporabnikov ugotovili, da imajo nekateri težave pri vzpostavljanju začetne komunikacije z drugimi uporabniki. Bodisi niso dovolj vešči pri oblikovanju sporočil, nimajo dovolj domišljije ali pa so preprosto nekoliko sramežljivi in jih spremlja začetniška trema.

Uvedli smo rešitev, ki uporabnikom olajša vzpostavitev komunikacije z drugimi uporabniki oz. jim pomaga, da začnejo pogovor z osebo, ki jim je všeč. 

Gre za avtomatska sistemska sporočila, v katerih se uporabnik predstavi drugim in s tem prebije led. So del storitve za pomoč uporabnikom. Pomagajo jim spoznati delovanje portala, tako da ga lahko začnejo karseda hitro (uspešno) uporabljati. Ta sporočila so posebej označena in se tako ločijo od drugih sporočil.

Avtomatične predstavitve se pošiljajo neposredno po registraciji, ko je uporabnik nov na portalu, nato se prenehajo pošiljati. Takšna predstavitev ti omogoča hitrejšo vzpostavitev pogovora, po drugi strani pa lahko novemu uporabniku/novi uporabnici portala pišeš med prvimi. Tako imaš največje šanse, da ti bo odgovoril/a in se s tabo zapletel/zapletla v pogovor.

Spodaj si lahko ogledaš primere takega sporočila:

Pic1 Pic2 Pic3 Pic6 Pic7 Pic8

Mogoče se ti zdijo ta sporočila neprimerna ali moteča. Izklop te funkcije ni mogoč, vendar lahko takšno vsebino izbrišeš ali pa na tovrstno sporočilo ne odgovoriš oz. ne začneš komunikacije.

Ne pozabi – tukaj smo, da ti pomagamo, da čimprej in na najlažji način vzpostaviš komunikacijo s svojo simpatijo!

Preberi še naslednje plonk’ce:

4 Komentarji

  1. L.P. Imam eno vprašanje,zakaj mi ki prihajamo s podeželja in imamo nekateri večje,nekateri manjše kmetije nimamo uspeha pri takem spoznavanju oseb.Ko listam seznam kandidatk opažam da bi vse samo potovale se imele lepo tako ali drugače,do sedaj še nisem zasledil da bi katera imela željo spoznati kakšnega s podeželja. Tudi pri nas na podeželju je lepo.

  2. Pozdravljen. Prepričani smo, da se med našimi uporabnicami najdejo tudi takšne, ki jim je življenje na kmetiji všeč. Da boš bolj uspešen, ti predlagamo, da objaviš svojo profilno fotografijo. Veliko uporabnic namreč na sporočila uporabnikov brez fotografije sploh ne odgovarja.

Odgovori