Po kvaliteten nakit za zmenek v Zlatarnico

Po modni nakit za zmenek in prstane za poročni dan v Zlatarnico, kjer tvoje sanje dobijo svojo obliko.

Vir: Zlatarnica

Nakit so nosili že v pradavnini in čeprav je takrat imel drugačen pomen, ga danes uporabljamo predvsem kot modni dodatek, ki našemu izgledu da tisto piko na i. Še posebej za posebne priložnosti, kot so zmenki in poročni dnevi. Da dekleta izgledajo kar najlepša, moški pa še bolj šarmantno, poskrbijo v čudovitem ambientu Zlatarnice.

V Zlatarnici boš lahko v lepem ambientu izbral/a svoj nakit. Vir: Zlatarnica
V Zlatarnici boš lahko v lepem ambientu izbral/a svoj nakit. Vir: Zlatarnica

Zlatarnica je očarljiva prodajalna nakita v Domžalah, kjer ti ustanoviteljici Tina in Petra pomagata pri odločitvi, kateri kos nakita te bo krasil za današnji zmenek. Zlatarnica je bila ustvarjena pred čarobnimi desetimi leti, novosti lahko vidiš na Facebook strani, njihov nakit pa si lahko privoščiš tudi prek spletne trgovine.

Se pripravljaš na zmenek?

Potem moraš biti urejen/a od glave do peta. In kako svoji obleki najbolje dodati piko na i kot z modnim nakitom iz Zlatarnice? Izberi nakit, ki bo tvojemu spremljevalcu ali spremljevalki vzel dih.

Vir: Zlatarnica

Dekletom, ki ljubijo bleščeče, v Zlatarnici ponujajo srebrn nakit s kristali Swarovski. V ponudbi je več kot 800 kosov visoko kvalitetnega nakita, kateru je priložen certifikat za kristale Swarovski in 1 letna garancija.


Izberi svoj modni nakit!

Zlatarnica


Že imaš tisto posebno osebo? Potem ji lahko podariš unikaten nakit, ki ga naročiš v Zlatarnici in prilagodiš svojemu partnerju ali partnerki.

Načrtujeta poroko?

Vir: Zlatarnica
Vir: Zlatarnica

Izbrana je lokacija, glasba in cvetje. Kaj pa poročni prstani? Če vaju zdaj grabi panika, brez skrbi, v Zlatarnici imajo široko ponudbo poročnih prstanov – iz zlata, srebra, jekla in titana.

“Veliko strank se odloča za poročne prstane iz jekla in titana,” pravita Tina in Petra in dodajata, da se vse več parov odloča za prstane iz jekla in titana.


Po poročne prstane in druge poročne pripomočke v Zlatarnico!

Poročna Zlatarnica


Razlog za to tiči v tem, da sta ta dva materiala cenejša. “Govorimo o ceni 180 do 250 evrov na par,” pojasnjujeta Tina in Petra. Poleg tega so prstani iz titana in jekla bolj odporni na praske in nudijo bolj sodoben dizajn. Seveda pa izbira materiala in oblike prstanov ostaja vama.

Nasvet: Tina in Petra vama polagata na srce, da poročnih prstanov ne izbereta glede na to, kaj je trenutno modno, ampak vedita, da bosta prstana nosila vse življenje, zato ju morata rada nositi prav vsak dan.

Poleg poročnih prstanov vama Zlatarnica ponuja še unikatne poročne tiskovine, kot so vabila in konfete, naprsne šopke, ročno izdelane podvezice True Love, ter seveda poročni nakit za neveste in manšetne gumbe za ženine.

Prvi zmenek ali poročni dan – Zlatarnica ponuja pravi nakit, s katerim navdušiš.

Ni komentarjev

Odgovori