Po novo sijočo pričesko v Shine

Frizerski salon Shine – prostor, kjer poskrbijo za tvojo novo, sijočo pričesko.

Vir: Frizerski salon Shine

Ne glede na to, kaj potrebuješ – moško, otroško striženje ali žensko svečano pričesko – vse to nudijo v frizerskem salonu Shine. Si želiš noro frizuro, ki bo pritegnila vse poglede, ali si bolj za tradicionalne pričeske? V salonu Shine glede na tvoje želje naredijo klasično frizuro ali pa zadnji hit mode.

Frizerski salon Shine se nahaja v lepem podeželskem okolju le 8 kilometrov od Zagorja, v vasi Podkum. “Salon je prostor prijetnega, domačega in pozitivnega vzdušja v sončnih barvah, iz njega pa stranke odhajajo zadovoljne tako s končno frizuro kot s ceno,” pravi lastnica salona in frizerka Špela Kotar.

Po sijočo frizuro v Shine

“Poskrbimo za prijetno vzdušje in zadovoljstvo strank, ki jih sprejmemo s pozitivno energijo in se resnično potrudimo, da odidejo zadovoljne in se tako seveda ponovno vračajo,” še pravi Špela.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki1

V Shine po poročno pričesko

Si tik prek poroko? Potem nujno potrebuješ dobrega frizerja! Špela iz Shine-a bo uresničila tvojo željo po sanjski poročni pričeski. S Špelo se bosta najprej pogovorili o tvojih željah, ona pa se potrudila, da se tvojim željam čim bolj približa. Tudi če so tvoje želje res posebne.

“V primeru neizvedljivosti poročne frizure glede na obliko, dolžino in kakovost las, največkrat naredimo z dodatki in z umetniško žilico skoraj nemogoče,” pojasnjuje Špela.

V poročni ponudbi dobiš barvanje, striženje, preizkus poročne frizure, da vidiš ali ti je všeč, ter seveda poročno frizuro.

Salon Shine je znan po prijetnem domačem vzdušju, kamor zadovoljne stranke prihajajo ne le iz domačega okolja, ampak iz celega Zasavja, tudi iz Dolenjske, Štajerske in Notranjske. Pojdi po svojo novo sijočo frizuro tudi ti!

Po poročno frizuro v Shine

Ni komentarjev

Odgovori