Poletne ljubezenske avanture

Kaj lahko pričakuješ od poletnih avantur? Resno zvezo? Popestritev poletnih dni?

Poletje je čas za druženje, namakanje v vodi, morju, bazenu ali čebru. Dnevi, ki nas napajajo z vitaminom D, so tisti, ki nam bodo lepšali trenutke in nas greli s spomini v dolge mrzle jesenske in zimske večere. Kaj lahko pričakujete od takšnih poletnih vročih avantur?

Načeloma marsikdo, predvsem dekleta pričakujejo uvod v resno zvezo, saj se jih mnogo takole preko vročice telesa tudi močno zaljubi v prince na plažah in si želijo zvezo nadaljevati tudi, ko je poletja konec in se vrnemo v realno ter bolj mrzlo življenje.

Preberi še: Podnapisi za moške

Sedaj smo končno v času, ko je vroče, sonce kaže svojo neizmerno moč, dnevi so vroči in dolgi. Oblečeni smo v nekaj majhnih in ohlapnih oblekic, da nam je čim manj vroče, ko se lenobno premikamo po vročih ulicah.

Saj poznate tisti občutke, ko je tako vroče, da se komajda prestavimo z ene terase lokala na drugo, pač glede na to, kako globoka senca je kje, kaj šele, da bi morali nekaj zelo globoko razmišljati ali odločati. Pač, ne gre, saj naše telo zahteva odklop in počitek, vroči dnevi pa k temu prispevajo tako, da upočasnijo naše delovanje možganov, ki sicer neumorno brnijo vse ostale dni. No, seveda se malce hecam, ker možgančki nam delujejo kar naprej, a sama vedno opazim pri sebi, da poleti in na vroči plaži nekako prenehajo izvajati svoje vsakodnevne funkcije in jaz zgolj sem.

Poznate ta osvobajajoči občutek? Več na Bogastvo zdravja.

Ni komentarjev

Odgovori