Ste se že kdaj vprašali, kateri položaji so v postelji najbolj priljubljeni? Seveda ne govorimo o tem, v kakšnem položaju spite – zanima nas, kateri spolni položaji so najbolj priljubljeni!

Vsak par ima svoje najljubše spolne položaje v postelji, ki jih redno prakticirajo, saj jim le-ti vedno zagotavljajo odličen seks. Seveda pa se spolni položaji v postelji od ženske kot tudi od moškega razlikujejo, saj ima vsak izmed nas svoje fantazije in neuresničene želje. Na podlagi številnih raziskav med najbolj priljubljene spolne položaje sodijo:

  • položaj, pri katerem ženska prevzame vajeti in je ona na vrhu,
  • položaj 69, ki je odlična predigra in hkrati nudi užitek obema,
  • položaj po pasje, ki omogoča globoko penetracijo.

Seveda obstaja cela poplava različnih spolnih položajev, ki nudijo užitek tako partnerici kot tudi partnerju. Zato ni pravila, katerega izbrati, važen je le obojestranski užitek, tako da lahko dogajanje v spalnici popestrita tudi z izumljanjem svojega lastnega spolnega položaja. Ni namreč slabo vsake toliko popestriti dogajanje v postelji in preizkusiti nove seksi trike, ki zagotavljajo zadovoljstvo in dobršno mero užitka ter blaženosti.

Če pri tem niste najbolj spretni pa sledite priročniku – slavna kamasutra vas popelje skozi celo vrsto bolj ali manj zahtevnih položajev, med katerimi najdete vedno kaj novega. Položajev je dovolj, da lahko vsako noč preizkusite drugega, pa jih v enem letu še vedno ne bo zmanjkalo!

Ni komentarjev

Odgovori