Položaji v postelji

Prvih nekaj zabavnih večerov v postelji v žaru strasti mine brez dolgega razmišljanja, kakšen položaj bi bil najboljši. Kmalu pa se pojavi potreba po popestritvi vsakdanjika - takrat pride še kako prav poznavanje različnih položajev v postelji!

Ste se že kdaj vprašali, kateri položaji so v postelji najbolj priljubljeni? Seveda ne govorimo o tem, v kakšnem položaju spite – zanima nas, kateri spolni položaji so najbolj priljubljeni!

Položaji v postelji: Vsak ima svoje najljubše

Vsak par ima svoje najljubše spolne položaje v postelji, ki jih redno prakticirajo, saj jim le-ti vedno zagotavljajo odličen seks. Seveda pa se spolni položaji v postelji od ženske kot tudi od moškega razlikujejo, saj ima vsak izmed nas svoje fantazije in neuresničene želje.

Na podlagi številnih raziskav med najbolj priljubljene spolne položaje sodijo:

  • položaj, pri katerem ženska prevzame vajeti in je ona na vrhu,
  • položaj 69, ki je odlična predigra in hkrati nudi užitek obema,
  • položaj po pasje, ki omogoča globoko penetracijo.

Seveda obstaja cela poplava različnih spolnih položajev, ki nudijo užitek tako partnerici kot tudi partnerju. Zato ni pravila, katerega izbrati, važen je le obojestranski užitek, tako da lahko dogajanje v spalnici popestrita tudi z izumljanjem svojega lastnega spolnega položaja.

Evin Svet erotikeNi namreč slabo vsake toliko popestriti dogajanje v postelji in preizkusiti nove seksi trike, ki zagotavljajo zadovoljstvo in dobršno mero užitka ter blaženosti.

Če pri tem niste najbolj spretni, vam je na voljo “Eva in njeni nasveti o spolnih položajih”. Eva vas na svojem blogu “Evin Svet” popelje skozi celo vrsto, bolj ali manj zahtevnih položajev, med katerimi boste našli vedno kaj novega. Presenečeni boste kako zelo pozitivno bodo te male spremembe vplivale na vajin odnos.

Ni komentarjev

Odgovori