Popoln recept za zvezo se skriva v BucketListu za pare

(knjižnica aktivnosti, ki ji sledi že več tisoč Slovencev)

Izdelek, za katerega sploh ne veste, da ga potrebujete. Ste že kdaj bili v dilemi, kaj podariti svojemu partnerju (ali prijateljici), ob obletnici ali rojstnem dnevu? Nekaj, kar bi bilo dovolj unikatnega in edinstvenega ter bi ob tem lahko oba skupaj uživala? Morebiti vama manjka inovativnih idej, predlogov za skupne dogodivščine in ne vesta kje iskati?

BucketList za pare je tisto edinstveno darilo, izdelek, katerega se splača imeti. Ponuja vama kar 100 različnih idej za dogodivščine v dvoje, med njimi se skrivajo tudi takšne, za katere morda še nikoli nista slišala. Na seznamu predlogov za doživetja se na primer znajde večerja v popolni temi, akrojoga, vikend escape, risanje karikatur drug drugega in še mnogo drugih stvari, ki jih je vredno izkusiti. Seveda pa vama BucketList za pare prepušča nekaj prostora za ideje, ki jih po želji dopolnita sama. Izdelek zajema aktivnosti tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Pridružite se več kot 4000 slovenskim parom pri nepozabnem pobegu iz rutine in stopite iz cone udobja. BucketList za pare je odlično darilo ob poroki, obletnici, božiču in valentinovem. Ne samo, da vam ponuja ideje za razna doživetja, na koncu dnevnika vas čaka tudi presenečenje, in sicer popusti v vrednosti več kot 50€ pri različnih doživetjih.

Med izpolnjevanjem predlogov se ne bosta samo še bolj povezala in spoznala drug drugega, ampak bosta skupaj ustvarjala nepozabne spomine ter skupni čas maksimalno izkoristila.

Ne smemo pa pozabiti tudi na ostale izdelke, ki jih ponuja znamka Moj BucketList. Med njimi je BucketList dnevnik, ki je namenjen osebni rasti posameznika, BucketList za hedonistke je odličen za vsako žensko popotnico, BucketList za družine bo poskrbel za nepozabne spomine in kvalitetno preživet čas z najbližjimi, prav tako kot najnovejši slovenski izletnik BucketList Slovenija, ki je idealen za odkrivanje skritih kotičkov Slovenije.

Dnevniki so primerni za vsakega posameznika in so popolno darilo ob življenjskih priložnostih, kot so poroka, rojstni dan, božič, rojstvo otroka, valentinovo, ob obletnici, itd. Več informacij o posameznih izdelkih pa si lahko ogledate na spletni strani www.bucketlist.si.

Ni komentarjev

Odgovori