Poročna in druga vabila Vireo

Vabila in tiskovine za vse priložnosti

Poroka je izjemno pomemben dogodek, za katerega se odločita dve med seboj ljubeči se osebi. Organizacija vključuje veliko elementov, tudi poročna vabila in ostale poročne tiskovine. Mi svetujemo, da se poročna vabila pripravljajo že v samem začetku, saj prav vabila nakazujejo tematiko poroke in kaj imata bodoča mladoporočenca rada.

Poročna vabila so pomembna, saj niso samo kos papirja, ki sporoča kaj, kje in kdaj se bo dogajalo, ampak oddajajo tudi energijo, ki sta jo bodoča mladoporočenca vložila. Skrbno izbrana, sporočilna in elegantna, dajo slutiti, da bo poroka navdihujoča.

ona-on-zmenki-poroke-tiskovine-vireo-(2)

NASVET: Kako izbrati poročna vabila?

Vsaka oseba ima svoj življenjski stil, navade, pričakovanja, zato se je treba že na začetku pogovarjati, dogovarjati in upoštevati želje.

Parom svetujemo, naj napišejo seznam + in – tematik, barv, elementov, ki naj bi jih vabilo vsebovalo ali ne. Ko prideta do kompromisa, lahko začnemo napletati zgodbo.

Poročna vabila pri nas delimo glede na dizajn: klasična, moderna, minimalističen in vintage. Dizajn drugače zgleda na različnem papirju: gladek, metaliziran ali strukturiran.

S parom se pogovorimo in svetujemo glede na njune želje – kakšen naj bo dizajn in na katerem papirju bo bolje izgledal.

Za tiste, ki imajo radi hitrejši učinek, smo postavili spletno trgovino, kjer si lahko dizajne ogledajo in jih kupijo, če se skladajo z njihovimi željami: www.vireo.si

Pomembno je, da se o samem dizajnu odločimo že na začetku, ker potem lažje načrtujemo vse ostalo (dekoracije, poročni šopek, razni detajli in kombinacije barv). Primer kombinacij barv, ki jih lahko kombiniramo na osnovno barvo, barvna paleta je lahko zelo razgibana.

ona-on-zmenki-poroke-tiskovine-vireo-(12)

BREZPLAČEN VZOREC

Ob naročilu pošljemo brezplačen vzorec, da se stranka res lahko prepriča o materialu in barvah in nam sporoči še dodatne želje ali spremembe.

RAZŠIRJEN KOMPLET POROČNIH TISKOVIN.

V Sloveniji se že širi ponudba in povpraševanje kompletnih poročnih tiskovin.
Če je bila včasih navada, da se je pred poroko poslalo poročno vabilo in nato še zahvalo ter ob koncu slavja podarilo konfete ali kako drugo darilce, se je danes ta obseg precej povečal.

ona-on-zmenki-poroke-tiskovine-vireo-(5)

Komplet: Poročno vabilo, plakat sedežni red svatov, sedežni red, številka mize, jedilni list, etiketa za poročno vino, zahvala, personalizirano darilo (konfeti, vino, med, mila, usb ključki, domišljija nima meja … )

Trend v tujini je še Save The Date: Rezerviraj datum, nato poročno vabilo, ki mu je priložen RSVP (kartica na katero napišemo potrditev udeležbe ali izbiramo menije…), program slovesnosti in še veliko drugih detajlov, ki naredijo poroko posebno.

Tudi za namen poroke smo razvili posebno obešanko za vino, ki da bogat detajl na mizi ali kot za poročno darilo. Na to obliko prilagodimo vsak dizajn.

ona-on-zmenki-poroke-tiskovine-vireo-(6)
Poročni komplet izdelamo tudi v lesu, kar da še poseben čar.

OSTALA PONUDBA

V spletni trgovini strankam ponujamo vabila za različne dogodke: rojstne dneve, obletnice, obhajila, birme, poslovne priložnosti in E-voščilnice. Kmalu bo v ponudbi personalizirana darilna embalaža, namenjena za darilo svatom ali za kako drugo priložnost.

Nakup je enostaven. Stranki nudimo tudi vso podporo pri nakupu. Vse tiskovine oblikujemo tudi po naročilu.

Če se vam približuje dogodek, kakršen je poroka ali drugo slavje, vas povabimo, da nas pokličete:
+386 41 950 408, nam pišete: nevenka@vireo.si ali pa si ogledate artikle v spletni trgovini: www.vireo.si Skupaj bomo predebatirali in našli najboljši dizajn za vas.

Ni komentarjev

Odgovori