Potrebuješ dobro fotografijo?

Dobiš jo pri Jean Kanoyev Photography.

Foto: Jean Kanoyev

Vse od poročne do otroške, družinske in tiste bolj vroče – boudoir – fotografije. To ponuja Jean Kanoyev iz Jean Kanoyev Photography, ki ni le profesionalni fotograf, ampak tudi snemalec.

Če potrebuješ fotografa, ki bi zabeležil vse tvoje najpomembnejše življenjske dogodke, obišči spletno stran in izberi svojo fotografijo.

Poročna in družinska fotografija v znamenju barv

Si tik pred poroko? In iščeš pravega fotografa za popoln dan? Jean Kanoyev bo vajin dan zabeležil po vajinih željah: “Na podlagi fotografij s spleta, ki mi jih par pokaže, dobim občutek, kaj želita imeti in nato temu prilagodim fotografiranje,” pravi Jean. Poleg fotografij in albuma bosta dobila še nasvete pri načrtovanju poročnega dneva, računata pa lahko na približno 50 fotografij na uro poročnega dogajanja.

Jean Kanoyev poročna fotografija

 “Zelo sem vesel, ko me par po poročnemu fotografiranju povabi še k fotografiranju nosečnosti in po rojstvu, tudi otroka,” pravi Jean. To dokazuje, da se kot fotograf res poveže s parom, poleg tega se rad posveča otroški fotografiji. “Rad imam čustva, ki jih otroške fotografije izvabijo pri gledalcu,” svojo naklonjenost otroški fotografiji pojasnjuje Kanoyev.

Poleg poročne in družinske fotografije, se ukvarja še s popotniško, korporativno in boudoir fotografijo, pravi pa, da so njegov slog barvite fotografije. “Poroka je dogodek poln barv – rože, dekoracije, obleke. Verjamem, da če nekdo obleče rdečo, modro ali rumeno obleko, to obleče z namenom in ne zato, da na črno-belih fotografijah izgleda siva,” še pravi.

Jean Kanoyev se ukvarja tudi s snemanjem porok. Preveri tukaj.

Boudoir fotografija kot zapeljivo darilo

Se sprašuješ, kaj sploh je boudoir fotografija? Jean pravi, da boudoir prikazuje sensualno stran, oseba na fotografiji pa se ob gledanju le-te počuti zapeljivo, “velikokrat tudi ponosno nase”. “Včasih je boudoir fotografiranje tudi izgovor, da dekleta svojo lepo perilo, ki ga sicer vidi samo partner, lahko pokažejo tudi prijateljicam,” pravi Jean.

Jean Kanoyev boudoir

Pri boudoir fotografiji se veliko deklet fotografira tudi povsem brez oblačil, Jean pa pravi, da se takrat običajno poslužuje nakazane golote, kjer gledalec misli, da je oseba na sliki gola, a niso nikjer vidna “občutljiva” mesta.

Boudoir fotografija pride prav tudi, če si tik pred poroko, saj so zapeljive fotografije bodoče žene za ženina posebno in drugačno darilo. “Velikokrat nevesta naroči boudoir fotografiranje kot presenečenje za ženina,” še pravi Jean.

Ni komentarjev

Odgovori